Kasımpaşa Beşiktaş İddaa Tahmini 03.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışının uzağında kalan Beşiktaş bu hafta deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 3.85, beraberlik tercihinin 4.10, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.98 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’da Gidişat Kötü

Kasımpaşa, bu sezon Süper Lig’de istediği sonuçları alamıyor. Süper Lig’de 13 hafta geride kaldı ve İstanbul ekibinin sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Hakan Kutlu’nun öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Adana Demirspor deplasmanında kaybetmemeleri önemliydi ama Süper Lig’de düşme hattında yer almaya devam ediyorlar. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Kasımpaşa, bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek. Süper Lig’de 2 galibiyeti bulunan Kasımpaşa’nın bu galibiyetleri iç sahada aldığını belirtelim. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş 4 Maçtır Mağlup 

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Giresunspor’a 4-0 kaybettiler. Özellikle kaleci Mert Günok’un ciddi hataları vardı. Oyuncular ve Sergen Yalçın arasında da sorunlar olduğu konuşuluyor. Süper Lig’d son haftalarda puan dahi alamayan Siyah Beyazlılar, oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. 4 maçtır mağlup olan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Süper Lig’de 10. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Zirve yarışının da gerisinde kalan Beşiktaş, lider Trabzonspor’un 16 puan gerisine düştü. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Beşiktaş’ta Necip Uysal kart cezalısı. Alex Teixeira ve Mert Günok’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Necip Uysal kart cezalısı. Alex Teixeira ve Mert Günok’un sakatlıkları bulunuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Umut Meraş, Atiba, Josef, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Beşiktaş, geçen hafta şok ve farklı bir mağlubiyet yaşadı. Giresunspor mağlubiyetini telafi etmeleri şart. Kasımpaşa deplasmanında kazanırlar ve uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş’ta puan kayıpları devam etti. Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Kasımpaşa deplasmanından 1 puan ile ayrıldılar.