Zenit Rostov İddaa Tahmini 03.12.2021

Rusya Premier Lig’de yoluna doludizgin devam eden Zenit bu hafta evinde, Rostov ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Kerestovsky Stadın’da oynanacak. 

Zenit bugün Rostov karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Zenit galibiyetine 1.22, beraberlik tercihine 6.50, Rostov galibiyetine 12.00 oran veriyor.

Zenit’de Hedef 3 Puan 

Zenit, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. CSKA Moskova deplasmanına konuk olan Sergei Semak’ın öğrencileri, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve Rusya Premir Ligi’nde liderliğini sürdürdü. Bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Zenit, en yakın takipçisi Dinamo Moskova’nın 4 puan önünde yer alıyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 13 puan toplayan Zenit, bu 5 maçlık süreçte tek puan kaybını Ural deplasmanında yaşamıştı. Rusya Premier Lig’de bu sezon 2 mağlubiyeti bulunan Zenit, iç sahada tek yenilgisini ise FC Sochi karşısında yaşamıştı. Bu sezon Zenit forması ile 10 gol atmayı başaran Artem Dzyuba, Zenit’in en golcü oyuncusu konumunda. Bu hafta iç sahada Rostov’u konuk edecek Zenit’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Rostov Sürpriz Arayacak 

Rostov, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Akhmat Grozny deplasmanına konuk olan Rostov, rakibine 2-0 kaybetti ve sahadan puansız ayrıldı. Rusya Premier Ligi’nde yakalamış olduğu 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Rostov, bu sezon ligde 7. Yenilgisini yaşadı. Alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Zaur Tadeev’in öğrencileri, play out hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu sezon Rusya Premir Lig’de deplasmanda 8 maça çıkan Rostov, bu maçların 7’sinde gol atmayı başardı. Sadece geçtiğimiz hafta konuk oldukları Akhmat Grozny deplasmanında skor üretemediler. Bu hafta ise lider Zenit ile karşılaşacak Rostov’da Armin Gigovic’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Zenit – Rostov Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovsky Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rostov’da Armin Gigovic’in sakatlığı bulunuyor.

Zenit’in ilk 11’i Belli mi?

Zenit’in muhtemel kadrosu: M. Kerzhakov, Danila Prokhin, Yaroslav Rakitskiy, V. Karavaev, Y. Rakitskiy, Yuri Zhirkov, W. Barrios, S. Driussi, A. Erokhin, Malcom, Artem Dzyuba

Rostov'un ilk 11’i Belli mi?

Rostov’un muhtemel kadrosu: Sergey Pesjakov, Denis Terentyev, Bastos, Maksim Osipenko, Pontus Almqvist, Ihor Kalinin, Danil Glebov, Khoren Bairamyan, Kirill Folmer, Dmitri Poloz, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Zenit’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Sema’nın ekibinde moraller yüksek. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Rostov karşısında da 3 puanı farklı bir galibiyet ile alırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Zenit’in rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama olmadı. Rostov ile 2-2 berabere kaldılar.