Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor İstanbulspor İddaa Tahmini 28.04.2024

Trendyol Süper Lig’de küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor deplasmanda, Alanyaspor’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Alanyaspor ve İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 1.41, beraberlik 5.38, İstanbulspor kazanır ise 8.07 olarak açıklanmış.

Alanyaspor’dan 3 Puan 

Alanyaspor son dönemde Süper Lig’de müthiş bir hava yakaladı. Oynadıkları son 9 karşılaşmada sadece lider Galatasaray’a kaybettiler. Akdeniz ekibi geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibini 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyet ile geçtiler. Fatih Tekke cezasını tamamladı ve bu hafta takımının başında yer alabilecek. Son 6 haftada 15 puan toplayan Alanyaspor’un kalan 5 haftada Avrupa şansı da var. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri İstanbulspor karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Loide Augusto’nun sakatlığı sürüyor.  

İstanbulspor’un Şansı Kalmadı 

İstanbulspor Süper Lig’de bu sezon küme düşen ilk takım oldu. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Osman Zeki Korkmaz’ın ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 85. Dakikada öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Sarı Siyahlılar rakibine 2-1 kaybetti. Bu sonucun ardından Gaziantep FK’nın da haftayı 3 puan ile geçmesi sebebiyle kümede kalma şansları artık sona erdi. İstanbulspor önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak İstanbulspor’da Racine Colt, Florian Loshaj, Modestas Vorobjovas kart cezalısı.

Alanyaspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Loide Augusto’nun sakatlığı sürüyor.  İstanbulspor’da Racine Colt, Florian Loshaj, Modestas Vorobjovas kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Emrehan Gedikli, Mendy Mamadou, Jackson

İddaa Tahmini

Alanyaspor’da moraller yerinde. Galatasaray mağlubiyetinin ardından Konyaspor deplasmanında 2-0 kazanan Akdeniz ekibi Avrupa umutlarını sürdürdü. Bu hafta ise İstanbulspor’u konuk edecekler. İstanbulspor bitime 5 hafta kala küme düşen ilk takım oldu. Geçen hafta Fatih Karagümrük’e 2-1 kaybettiler. Üstelik İstanbulspor’da eksikler var. Alanyaspor evinde rahat bir galibiyet alarak 3 puana ulaşır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…