Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Kayserispor İddaa Tahmini 28.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pendikspor evinde, Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Pendikspor ile Kayserispor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Pendikspor galibiyetine 2.18, beraberlik tercihine 3.74, Kayserispor galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Pendikspor 3 Maçtır Kazanamıyor 

Pendikspor geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Lider Galatasaray’a konuk olan İstanbul ekibi mücadeleden 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor’un İbrahim Üzülmez yönetiminde sadece 1 galibiyet alabildiğini de belirtelim. İstanbulspor galibiyetinin ardından son 3 maçta da puan kaybı yaşadılar. Düşme hattında yer alan Pendikspor’u son 5 haftada zorlu bir süreç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Erdem Canpolat kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Kayserispor Düşüşe Geçti 

Kayserispor son haftalarda Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Trabzonspor karşısında 2-1 mağlup oldular. Burak Yılmaz’ın ekibi son 6 maçından da galibiyet çıkartamadı ve kalan 5 haftada düşme tehlikesiyle karşı karşıya. En son galibiyetini Şubat ayında Ankaragücü karşısında alabilen Kayserispor bu hafta sonu Pendikspor’un konuğu olacak. Düşme hattının sadece 4 puan zerinde bulunduklarını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Majid Hosseini, Lionel Carole ve Julian Jeanvier sakat olan isimler. 

Pendikspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Pendikspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Pendikspor geçen hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanında 4-1 kaybetti. İstanbul ekibi düşme hattında yer alıyor ve kalan 5 haftada işleri pek kolay değil. Kayserispor ise geçen hafta iç sahada Trabzonspor’a 2-1 kaybetti. Bu yenilginin ardından galibiyet hasretleri 6 maça çıkmış oldu. İki takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı var ama son haftalarda formsuzlar. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…