Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Ankaragücü İddaa Tahmini 28.04.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 hesapları yapan Çaykur Rizespor evinde, Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Çaykur Rizespor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Çaykur Rizespor kazanır 2.17, beraberlik 3.58, Ankaragücü kazanır ise 3.58 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.    

Çaykur Rizespor Deplasmanda Kaybetti 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Başakşehir deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 2-0 kaybeden İlhan Palut’un ekibinin 3 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Karadeniz ekibi ilk 4 yarışında Beşiktaş’ın 3 puan gerisinde. Çaykur Rizespor bu hafta sonu ise Ankaragücü’nü konuk edecek. Puan kaybı yaşamaları halinde umutlar azalabilir. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Mithat Pala ve Benhur Keser’in sakatlıkları devam ediyor.  Attila Mocsi ise kart cezalısı. 

Ankaragücü Alt Sıralarda 

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Ankara ekibi karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu maçın ardından hafta içi Beşiktaş ile Türkiye Kupası’nda da karşı karşıya geldiler. Yarı final ilk maçında rakibi ile golsüz berabere kalan Ankaragücü tur umutlarını rövanş maçına taşıdı ama rövanş maçında da işleri pek kolay gözükmüyor. Süper Lig’de düşme hattının 4 puan üzerinde yer lan Ankaragücü bu hafta sonu Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Nihad Mujakic kart cezalısı. Olimpiu Morutan ve Alper Uludağ ise sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Mithat Pala ve Benhur Keser’in sakatlıkları devam ediyor.  Attila Mocsi ise kart cezalısı. Ankaragücü’nde Nihad Mujakic kart cezalısı. Olimpiu Morutan ve Alper Uludağ ise sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Babajide Akintola

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor geçen haftayı puansız geçti. Başakşehir deplasmanına 2-0 kaybeden İlhan Palut’un öğrencileri Avrupa yarışında yara aldı. 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Karadeniz ekibi bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Ankaragücü ise geçen hafta Beşiktaş deplasmanına puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 4 haftada tek yenilgileri var. Ankaragücü dirençli bir takım. Çaykur Rizespor maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…