Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 28.04.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Trabzonspor iç sahada, Gaziantep FK karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.52, beraberlik 4.66, Gaziantep FK kazanır ise 6.72 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Trabzonspor 3 Puanı Aldı 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Kayserispor deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibine 2-1 ile geçen Abdullah Avcı’nın öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Sivasspor yenilgisinin ardından önemli bir galibiyet alan Trabzonspor hafta içi ise Fatih Karagümrük ile Türkiye Kupası’nda karşılaştı ve mücadeleyi 3-2 kazandı. Rövanş maçı için önemli bir avantaj yakalayan Bordo Mavililer bu hafta Süper Lig’de Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen sakat. Eren Elmalı ise kart cezalısı. 

Gaziantep FK 3 Maç Sonra Kazandı 

Gaziantep FK Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Gaziantep FK rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan alan Selçuk inan’ın öğrencileri moralli. Hatayspor’un mağlup olduğu haftada kazandılar ve 16. Sıraya yükseldiler. Şimdilik düşme hattının üzerinde bulunduklarını da belirtelim. Bu hafta sonu Trabzonspor’a konuk olacak Gaziantep FK’da Ulaş Zengin, Bryan Acosta ve İlker Karakaş’ın sakatlıkları sürüyor. 

Trabzonspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Trabzonspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen sakat. Eren Elmalı ise kart cezalısı. Gaziantep FK’da Ulaş Zengin, Bryan Acosta ve İlker Karakaş’ın sakatlıkları sürüyor. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Trezeguet

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta Kayserispor deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 2-1 mağlup eden Trabzonspor 3. Sıradaki yerini korudu. Gaziantep FK ise geçen hafta Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ederek dikkat çekti. Bu galibiyet ile düşme hattının üzerine çıktılar ama düşme tehlikesi hala devam ediyor. Trabzonspor maçın favorisi ama son haftalarda kalesini gole kapatamıyorlar. Üst üste 6 maçtır gol yiyorlar. En az 3 golün atılacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…