Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Heidenheim İddaa Tahmini 28.04.2024

28 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlayan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Heidenheim karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Darmstadt 98 galibiyetine 3.37, beraberliğe 3.71, Heidenheim galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Darmstadt 98’in Ligde Kalması Zor

Almanya Bundesliga’da tam 22 hafta sonra galip gelmeyi başaran Darmstadt 98, geçtiğimiz hafta Köln deplasmanına konuk olurken, mağlup olması halinde rakiplerini beklemeden lige veda eden ilk takım olacaktır. Torsten Lieberknecht ve öğrencileri sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak umutlarını son 4 haftaya taşımayı başarsa da, ev sahibinin ligde kalmak için son 4 haftada mucizeye ihtiyacı var. Tüm maçlarını kazansa dahi, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda kalan Darmstadt 98, düşme hattının üzerindeki Union Berlin’in 12 puan gerisinde kalıyor. Play Out hattında yer alan Mainz 05 ile aralarında ise tam 10 puan fark var. 30 haftanın 27’sinde puan kayıplarına engel olamayan Darmstadt 98, beraber düşme hattını paylaştığı Köln’ü mağlup etmesine rağmen, güven vermekten çok uzakta.

Heidenheim 4 Maç Sonra Kaybetti

Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, Heidenheim cephesinde küme düşme tehlikesi devam etmesine karşın, konuk ekip hala büyük bir avantaja sahip, Yeni yükseldiği Bundesliga’da 30 haftadan 8 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başaran Heidenheim’ın, düşme hattıyla arasında 7 puan fark bulunuyor. 4hafta boyunca rakiplerine galibiyet şansı vermeyen Frank Schmidt ve öğrencileri, sahadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Leipzig  engeline takıldılar. Bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak olan Heidenheim, kazanması halinde diğer maçların sonuçlarına bağlı olarak, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilir.

Darmstadt 98 – Heidenheim Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 cephesinde Fabian Holland, Riedel, Brunst, Gjasula, Mehlem, Hornby, Manu ve Seydel’in sakatlıkları devam ediyor. Heidenheim’da ise Adrian Beck, Thomas Keller, Marnon Busch ve Lennard Maloney’in sakatlıkları devam ederken, Omar Traore ise kart cezalısı.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Tobias Kempe Matej Maglica, Christoph Zimmermann, Bartol Franjic, Oscar Vilhelmsson, Emir Karic, Tim Skarke, Fabian Nürnberger, Sebastian Polter.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Kevin Sessa, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bu hafta kazanarak, bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantileme şansına sahip olan Heidenheim, son 4 haftada mucize arayacak olan Darmstadt 98’i deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin kritik bir galibiyetle, küme düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Konuk ekip Nikola Dovedan’ın son dakika golüyle galip gelmeyi başarırken, 3 puanı cebine koydu. Darmstadt 98 iç sahada aldığı mağlubiyetin ardından, Almanya Bundesliga’ya veda etti.