Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Köln Maç Tahmini 28.04.2024

28 Nisan Pazar akşamı beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Köln karşı karşıya gelecek.

intobet, Mainz 05 galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Köln galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Çok Formda

Teknik adam değişikliğinin ardından iyi sonuçlar almaya başlayan Mainz 05, henüz düşme tehlikesini atlatmayı başaramasa da, son haftalardaki form grafiğiyle, lige sıkı sıkı tutundu. Bo Svensson göreve geldikten sonra, son 5 haftalık fikstürde namağlup bir performans sergileyen Mainz 05, aldığı 3 galibiyet, 2 beraberliğin ardından, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. Bochum, Darmstadt 98 ve Hoffenheim karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılan Mainz 05, Leipzig ve Freiburg karşısında ise beraberliklerden kurtulamadı. Son olarak Freiburg ile deplasmanda berabere kalan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Köln’ü sahasında konuk edecek. Kader maçlarından birine çıkan Mainz 05, hata yapmak istemiyor.

Köln’de Tehlike Çanları Çalıyor

Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Köln cephesinde, tehlike çanları çalmaya başladı. Bayern Münih deplasmanından alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Darmstadt 98’e karşı sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Ligde kalma umutları tükenmek üzere olan ve 22 maçtır kazanamayan rakibine dahi diş geçiremeyen Timo Schultz’un öğrencileri, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkını 7’ye kadar çıkmasına engel olamadı. Play Out hattında yer alan Mainz 05 ile aralarında ise 5 puan fark var. Son 4 haftada ligde kalmak için mücadele edecek olan Köln, bu hafta Mainz 05 deplasmanından puan almak zorunda.

Mainz 05 – Köln Maç Bilgileri

Mainz 05 – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Jessic Ngankam, Maxim Leitsch, Stefan Bell’in sakatlıkları devam ederken, Tom Krauss ve Lee Jae-Sung ise kart cezalısı. Köln’de ise Luca Kilian, Justin Diehl, Davie Selke ve Florian Dietz’in sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Marco Richter, Ajorque Ludovic.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Luca Waldschmidt, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Son 5 haftadan aldığı iyi sonuçlarla lige sıkı sıkı tutunan Mainz 05, en yakın rakibi Köln karşısında hata yapmak istemiyor. Taraftarı önünde sezonun kader maçlarından birine çıkacak olan Mainz 05, düşme hattındaki Köln’ü mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05 ve Köln, 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramadı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, puanlar bölüşüldü. Son haftaların formda takımı Mainz 05, Köln karşısında beklediğimiz etkiyi gösteremedi.