Galatasaray Altay İddaa Tahmini 04.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Galatasaray evinde, Altay karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.52, beraberlik 4.80, Altay kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Galatasaray’da Puan Kayıpları

Galatasaray’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk ol olan Galatasaray, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise derbide Fenerbahçe’ye 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Sarı Kırmızılılar, şampiyonluk yarışının da uzağında kaldı. Lider Trabzonspor’un tam 14 puan gerisindeler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise zor gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, önümüzdeki hafta Lazio ile liderlik maçına çıkacak. Süper Lig’de son 3 maçtan galibiyet alamadan ayrılan Fatih Terim’in öğrencileri, bu hafta Altay’ı konuk edecek. Maç öncesinde Galatasaray’da Arda Turan’ın sakatlığı devam ediyor.

Altay Formsuz

Altay, Süper Lig’de son haftaların en formsuz takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanına konuk olan İzmir ekibi, bu karşılaşmadan golsüz beraberlik ile dönerek 1 puan almayı başardı. 1 puan aldılar ama kazanamama serileri ise devam etti. Süper Lig’de bu sezon sadece 17 puan toplayabilen Altay, düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Süper Lig’de tam 7 maçtır galibiyet alamayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, bu hafta Galatasaray deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Altay’da Khaly Thiam’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Arda Turan’ın sakatlığı devam ediyor. Altay’da Khaly Thiam’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Ceyhun Gülselam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Galatasaray’ın bu hafta kazanacağını düşünüyorum. İç sahada konuk edecekleri Altay’ı taraftarının da desteğiyle mağlup ederler ve 3 puan alarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da puan kayıpları devam etti. İç sahada konuk ettikleri Altay ile 2-2 berabere kaldılar ve 2 puan daha bıraktılar.