Newcastle United Burnley Bahis Tahmini 04.12.2021

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Newcastle United evinde, Burnley’i konuk edecek. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Newcastle United ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 2.30, beraberlik 3.55, Burnley kazanır ise 3.15 olarak açıklanmış.

Newcastle United’ın Galibiyeti Yok

Newcastle United’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi St. James Park’ta Norwich City’i konuk eden Newcastle United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Ciaran Clark’ın kırımızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Newcastle United, öne de geçmeyi başardı ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Premier Lig’de bu sezon galibiyeti bulunmayan Newcastle United, 14 hafta sonunda sadece 7 beraberlik alabildi ve topladığı 7 puan ile ligin son sırasında bulunuyor. Premier Lig’de galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda yer alan Newcastle United, bu hafta Burnley ile karşılaşacak. Maç öncesinde Ciaran Clark’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Burnley’den 1 Puan

Burnley, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Premier Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamayan Sean Dyche’ın öğrencileri, son 5 maçta mağlubiyet almadı. Bu 5 maçlık süreçte 7 puan topladılar. Premier Lig’de 5 maçtır kaybetmeyen Burnley, düşme hattında yer alıyor. Lig sonuncusu Newcastle United’ın 3 puan önündeler ve bugün St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Newcastle United – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Ciaran Clark’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Jamaal Lascelles, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Maxwell Corney, Chris Wood

İddaa Tahmini

Newcsatle United’ın artık kazanması gerekiyor. Geçen hafta olumlu sinyaller verdiler. Burnley, deplasmanda çok etkili değil. St. James Park’ta artık galibiyet yaşanır. Newcastle United’ı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, sonunda galibiyet ile tanıştı. St. James Park’ta Burnley’İ Wilson’un tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’de bu sezon ilk galibiyetini aldılar.