Southampton Brighton Bahis Tahmini 04.12.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Brighton bu hafta deplasmanda, Southampton’a konuk olacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Southampton ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Southampton kazanır 2.45, beraberlik 3.40, Brighton kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Southampton 3 Maçtır Kazanamıyor

Southampton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk etikleri Leicester City ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez öne geçmeyi başaran Southampton, skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1 puan ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, bu hafta Brighton ile karşılaşacak. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile birlikte düşme hattına doğru gerilemeye başlayan Southampton, düşme hattının 5 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Brighton’ı konuk edecek Southampton’da Stuart Armstrong’un sakatlığı bulunuyor.

Brighton Galibiyeti Unuttu

Brighton’da kötü gidişat geçtiğimiz haftada devam etti. Wolverhampton deplasmanına konuk olan Graham Potter’ın ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son haftalarda galibiyet almayı unutan Brighton, son 9 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Premier Lig’de ilk 5 haftada 4 galibiyet aldıktan sonra düşüşe geçen Brighton, 9. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Geçen hafta Neal Maupay’ın harika golüyle 1 puanı kurtaran Brighton, bu hafta Southampton deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Brighton’da Danny Welbeck ve Steven Alzate’nin sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Southampton – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Stuart Armstrong’un sakatlığı bulunuyor. Brighton’da Danny Welbeck ve Steven Alzate’nin sakatlıkları var.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Oriol Romeu, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Che Adams

Brighton 'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Mat Ryan, Joel Veltman, Lewis Dunk, Adam Webster, Marc Cucurella, Yves Bissouma, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Leandro Trossard, Nel Maupay

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda haftalardır galibiyet alamıyor. Savunması sorunlu olan iki takımın maçında, karşılıklı goller beklemek çok mantıklı.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz başarı sağladı.