Borussia Dortmund Beşiktaş İddaa Tahmini 07.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda, Borussia Dortmund’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek. 

Borussia Dortmund ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Borussia Dortmund kazanır 1.32, beraberlik 6.00, Beşiktaş kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Borussia Dortmund Net Favori 

Borussia Dortmund’un gruptan çıkma iddiası kalmadı. 2 hafta önce Jose Alvalade’de 3-1 mağlup olan Marco Rose’un öğrencileri, gruptan çıkma şansını kaybetti. Grubun son maçında Beşiktaş’ı konuk eden Borussia Dortmund, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devqm edecek. Geçtiğimiz hafta sonu ise Der Klassiker derbisinde Bayern Münih’i konuk eden Borussia Dortmund, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Lider Bayern Münih’in 4 puan gerisine düştüler. Grupta ilk maçta Beşiktaş’ı 2-1 ile geçen Borussia Dortmund, bugün Sıgnal İduna Park’ta konuk edeceği Beşiktaş karşısında da maçın net favorisi. Maç öncesinde Borussia Dortmund’da Thorgan Hazard, Mateu Morey, Giovani Reyna  ve Roman Burki’nin sakatlıkları bulunuyor. Emre Can’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Beşiktaş’ın İşi Zor

Beşiktaş adına işler yolunda gitmiyor. Gerek Süper Lig, gerekse Şampiyonlar Ligi’nde üst üste kayıplar yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, lider Trabzonspor’un tam 18 puan gerisine düştü. 15 haftada sadece 6 galibiyet alabilen bir Beşiktaş var. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta iddiası bulunmayan Siyah Beyazlılar, oynadığı 5 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı. 2 hafta önce Vodafone Park’ta Ajax’ı konuk eden Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Bu hafta Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Mert Günok’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Thorgan Hazard, Mateu Morey, Giovani Reyna  ve Roman Burki’nin sakatlıkları bulunuyor. Emre Can’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Mert Günok’un sakatlıkları bulunuyor.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Julian Brandt, Marius Wolf, Mahmoud Dahoud, Witsel, Reus, Axel Witsel, Erling Haaland, Donyell Malen

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Umut Meraş, Atiba, Josef, Can Bozdoğan, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund’un gruptan çıkma iddiası kalmadı ama bugün karşılaşacakları Beşiktaş karşısında rahat kazanacak güçteler. Marco Rose’un ekibi, grubu 3 puan ile tamamlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.16

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.32

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Borussia Dortmund, hata yapmadı. Beşiktaş karşısında 5-0 kazandılar ve Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile veda ettiler.