LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Getafe Bahis Tahmini 11.12.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alaves evinde, düşme hattındaki Getafe’yi ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 18.15’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Alaves Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alaves kazanır 2.40, beraberlik 3.00, Getafe kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış. 

Alaves Düşme Hattına Yaklaştı 

Alaves, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Celta Vigo’ya 2-1 kaybetmişti. Bu mağlubiyet ile La Liga’da yenilmezlik serileri sona erdi. Geçtiğimiz hafta ise Granad deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Luis Abram’ın kendi kalesine attığı golle umutlanan Alaves, 86. Dakikada Santiago Arias’ın golüne engel olamadı ve rakibine 2-1 mağlup oldu. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Javi Calleja’nın öğrencileri, yeniden düşme hattına yaklaşmaya başladı. La Liga’da son 3 maçtır galibiyet alamayan Alaves, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta iç sahada Getafe’yi konuk edecek Alaves’de savunmadan Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor. 

Getafe 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Getafe, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Athletic Bilbao’dan puan almayı başardı. Alfonso Perez’de Athletic Bilbao ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da bu sezon kümede kalma savaşı veren Getafe, 16 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alabildi ve düşme hattında yer alıyor. Oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Getafe, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan da puan ile ayrılmayı başardı. Üstelik son 3 maçlık süreçte kalesini gole kapatmayı da başardıklarını belirtelim. La Liga’nın en az gol atan takımlarından biri olan Getafe, bu sezon deplasmanda da galibiyet alamadı. Bu hafta Alaves’e konuk olacak Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Alaves – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Getafe'nin 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Alaves, son 2 maçından da puan alamadan ayrıldı. Bu hafta Getafe karşısında kazanırlar ve çıkışa geçerler. Yüksek orandan Alaves galibiyeti değerli.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, yine kazanamadı. İç sahada konuk ettikleri Getafe ile 1-1 berabere kaldılar.