LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Levante Bahis Tahmini 11.12.2021

İspanya La Liga’da iç sahada etkili sonuçlar alarak dikkat çeken Espanyol evinde, Levante’yi konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canı olarak izlenebilecek.

Espanyol ile Levante takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 2.07, beraberlik tercihine 3.50, Levante galibiyetine ise 3.75 verildiğini görüyoruz.   

Espanyol Maçın Favorisi 

Espanyol, bu sezon iç sahada aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. İspanya La Liga’da 5 galibiyeti bulunan Vicente Moreno’nun öğrencileri, bu 5 galibiyetin tamamını iç sahada elde etti. İç sahada oynadıkları son karşılaşmada Real Sociedad’ı 1-0 mağlup ederek, sürpriz bir galibiyet almışlardı. Geçtiğimiz hafta ise Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Espanyol, rakibine 1-0 kaybetti. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında fazlasıyla puan kaybettiler. Bu hafta Levante’yi konuk edecek olan Espanyol, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Espanyol’da Fran Merida kart cezalısı. David Lopez ve Oscar Gil’in ise sakatlıkları bulunuyor.

Levante Ligin Dibinde

Levante’nin bu sezon kümede kalması zor gözüyor. İspanya La Liga’da 16 hafta geride kaldı ve Levante’nin henüz galibiyeti yok. Geçtiğimiz hafta iç sahada Osasuna’yı konuk eden Levante, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Osasuna karşısında puan almaları önemliydi ama galibiyet hasretleri devam etti. Bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda yer alan Levante, topladığı 8 puan ile ligin dibinde bulunuyor. Takımın başında geçici olarak Alessio yer alıyor ve henüz teknik direktörleri belli olmadı. Levante’nin bu şartlar altında La Liga’da kümede kalması son derece sürpriz olur. Maç öncesinde Levante’de Sergi Postigo ve Gonzalo Melero’nun sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Maç Bilgileri

Espanyol – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Fran Merida kart cezalısı. David Lopez ve Oscar Gil’in ise sakatlıkları bulunuyor. Levante’de Sergi Postigo ve Gonzalo Melero’nun sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Landry Dimata

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexande Isak

İddaa Tahmini

Espanyol’un bu sezon La Liga’da 5 galibiyeti var ve bu galibiyetlerin tamamının iç sahada elde etti. Ligin en zayıf takımı olan Levante karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante’de kazanamama serisi 17 maça çıktı. Espanyol deplasmanında 4-3 kaybettiler ve son sıradaki yerini korudular.yor…