TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 11.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanmayı başaran lider Trabzonspor deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve Ben Sports kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 3.80, beraberlik 3.80, Trabzonspor kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış. 

Antalyaspor Sürpriz Peşinde 

Antalyaspor, geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanına konuk oldu. Rakibine 2-0 kaybeden Akdeniz ekibi, Süper lig’de özellikle deplasman maçlarında istediği sonuçları alamıyor. Son 2 deplasman maçından da puansız ayrılan Nuri Şahin’in öğrencileri, bu hafta lider Trabzonspor’u konuk edecek. Bu sezon Süper Lig’de 5 galibiyeti bulunan Antalyaspor, bu 5 galibiyetin 4’ünü iç sahada elde etti. Süper Lig’de oynadığı son 2 iç saha maçında Altay’ı 1-0, Alanyaspor’u ise 3-0 ile geçtiler. Süper Lig’de düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alan Antalyaspor, bu hafta lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da Amilton’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.  

Trabzonspor’dan Üst Üste Galibiyetler 

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. En yakın takipçisi Konyaspor ve Fenerbahçe’nin tam 12 puan önündeler. Uzun bir süredir liderliğini sürdüren Trabzonspor’un devre arasına lider girmesi yüksek ihtimal. Geçtiğimiz hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden Karadeniz ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de bu sezon 15 maçtır kaybetmeyen ve yoluna namağlup bir şekilde devam eden Abdullah Avcı’nın ekibi, bu hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Üst üste 8 maçtır kazanmayı başaran Bordo Mavililer, bu hafta Antalyaspor karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da kaleci Erce Kardeşler ve Gervinho’nun kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Maç Bilgileri

Antalyaspor – TrabzonsporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Amilton’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Trabzonspor’da kaleci Erce Kardeşler ve Gervinho’nun kadroda yer almadıklarını belirtelim.  

Antalyaspor'un 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Jorge Djaniny, Cornelius

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Antalyaspor karşısında da kazanarak yollarına devam ederler. Yüksek orandan Trabzonspor galibiyeti denenir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Süper Lig’de sezonun ilk yenilgisini yaşadı. Antalyaspor deplasmanında 1-0 öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Rakibine 2-1 kaybeden Trabzonspor, Konyaspor’un 9 puan önünde lider konumda yer alıyor.