Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Wolverhampton İddaa Tahmini 11.12.2021

İngiltere Premier Lig’in yeni lideri olan Manchester City, bu hafta Etihad’da Wolverhampton’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Manchester City ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.16, beraberlik 8.05, Wolverhampton kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış.  

Manchester City 4 Maçtır Kazanıyor

Manchester City, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Watford deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndü. Bernardo Silva’nın muhteşem performansıyla rahat bir galibiyet elde eden Manchester City, Premier Lig’in yeni lideri oldu. Chelsea’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Pep Guardiola’nın öğrencileri, en yakın takipçisi Liverpool’un 1 puan önünde liderliğe yerleşti. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Manchester City’nin bu sezon sadece 2 yenilgisi bulunuyor. Etihad’da oynadıkları son 2 karşılaşmada Everton ve West Ham’ı mağlup etmeyi başardılar. Bu hafta konuk edecekleri Wolverhampton karşısında da maçın net favorisi olduklarını söyleyelim. Maç öncesinde Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton Skor Üretemiyor 

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Molineux Ground’da konuk ettikleri Liverpool’a dramatik bir şekilde kaybettiler. 90+4’de yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Bruno Lage’in öğrencileri, Premier Lig’de 3 maçtır galibiyet alamıyor. Özellikle son haftalarda skor üretmekte de zorluk yaşıyorlar. Norwich City, Burnley ve Liverpool maçlarında gol bulamayan Wolverhampton, bu sezon Premier Lig’in en az gol atan takımlarından biri. Oynadıkları 15 karşılaşmanın 12’sinin 2.5 gol altı şeklinde sonuçlandığını da belirtelim. Bu hata Etihad’da Manchester City’e konuk olacak Wolverhampton’da Pedro Neto ve Jonny Castro’nun sakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Manchester City – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı devam ediyor. Wolverhampton’da Pedro Neto ve Jonny Castro’nun sakatlıkları sürüyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Romain Saiss, Conor Coady, Willy Boly, Ruben Vinagre, Ruben Neves, Dendoncker, Adam Traore, Joao Moutinho, Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Manchester City’nin farklı kazanması gereken bir maç. Bu sezon Etihad’da önemli sonuçlar alıyorlar. Wolverhampton karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, tek golle kazanmayı başardı. Wolverhampton’ı Etihad’da 1-0 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler.