Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Southampton İddaa Tahmini 11.12.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Son haftalarda beklenmedik mağlubiyetler yaşayan Arsenal evinde, Southampton’ı ağırlayacak. 18.00’de başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Arsenal ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Southampton galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal İç Sahada Etkili 

Arsenal, geçtiğimiz hafta dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Goodison Park’ta Everton’a konun olan Mikel Arteta’nın öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Maçın ikinci yarısında farkı arttıracak pozisyonlarda buldular ama değerlendiremediler. Son saniyede Aubameyang’ın kaçırdı pozisyon maçın kırılma anıydı. Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Londra ekibi, bu hafta iç sahada Southampton’ı konuk edecek. Emirates’de oynadığı son karşılaşmada Newcastle United’ı 2-0 mağlup etmeyi başaran Arsenal son 6 deplasman maçında da mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta Emirates’de konuk edecekleri Southampton karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Arsenal’da Seda Kolosinac’ın sakatlığı bulunuyor.

Southampton 4 Maçtır Kazanamıyor 

Southampton, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Brighton ile 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlik ile Premier Lig’de galibiyet hasretleri 4 maça çıkmış oldu. 90+8’de yediği golle 2 puan bırakan Ralf Hasenhüttl’ün öğrencileri bu hafta Emirates’de Arsenal deplasmanına konuk olacak. Bu sezon Premier Lig’de 7 deplasman maçına çıkan Southampton’ın sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Deplasmanda tek galibiyetini Watford’a karşı 1-0’lık sonuç ile almışlardı. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Southampton, düşme hattına yaklaşmaya başladı. Düşme hattının sadece 2 basamak üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta Arsenal’a konuk olacak Southampton’da Oriol Romeo ve Mohammed Salisu kart cezalısı. Stuart Armstrong’un ise sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Arsenal – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Seda Kolosinac’ın sakatlığı bulunuyor. Southampton’da Oriol Romeo ve Mohammed Salisu kart cezalısı. Stuart Armstrong’un ise sakatlığı bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Southampton, son 4 maçından da galibiyet çıkartamadı. Arsenal, son haftalarda güven vermese de Emirates’de taraftarı önünde favori taraf. Southampton karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Emirates’de hata yapmadı. Southampton’ı 3-0 ile geçtiler ve ilk 4 iddiasını sürdürdüler.