Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Leeds United İddaa Tahmini 11.12.2021

İngiltere Premier Lig’de liderliği Manchester City’e kaptıran ve 3. Sıraya gerileyen Chelsea evinde, Leeds United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Chelsea bugün Leeds United karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Chelsea galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 5.85, Leeds United galibiyetine 10.50 oran veriyor. 

Chelsea Liderliği Kaptırdı

Chelsea’de düşüş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olan Chelsea, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilgi ile liderliği Manchester City’e kaptırdılar. Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Thomas Tuchel’in öğrencileri, hafta içi UEFA Şampiyonalar Ligi’nde de puan kaybı yaşadı. Zenit karşısında 90+4’te yedikleri golle 1 puana razı oldular ve liderliği Juventus’a kaptırdılar. Gruptan 2. Olarak çıkan Chelsea, adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Liverpool ve Manchester City’nin kazandığı haftayı puansız kapatan Maviler, Premier Lig’de 3. Sıraya geriledi. Bu hafta sonu Stamford Bridge’de Leeds United’ı konuk edecek Chelsea’de N’Golo Kente, Mateo Kovacic ve Jorginho’nun sakatlıkları bulunuyor.

Leed United’ın İşi Zor 

Leeds United, geçtiğimiz hafta Elland Road’da konuk ettiği Brentford ile yenişemedi. Uzatma dakikalarında Patrick Bamford’un attığı golle 1 puanı kurtarmayı başardılar. Sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Leeds United, bu sezon alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Marcelo Bielsa yönetiminde çıktıkları 15 karşılaşmada sadece 3 galibiyetleri var.  Düşme hattındaki Burnley’in sadece 3 basamak üzerinde yer alıyor. Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Leeds United, bu 3 maçlık süreçte 5 puan topladı. Bu sezon deplasmanda çok etkisizler ve Chelsea karşısında da puan alma ihtimalleri oldukça düşük. Maç öncesinde Leeds United’da Kalvin Phillips ve Rodrigo Moreno’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Maç Bilgileri

Chelsea – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kente, Mateo Kovacic ve Jorginho’nun sakatlıkları bulunuyor. Leeds United’da Kalvin Phillips ve Rodrigo Moreno’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Jack Harrison, Tyler Roberts, Patrick Bamford

İddaa Tahmini

Chelsea, geçtiğimiz hafta West Ham deplasmanından puansız döndü. Zenit karşısına da kazanamadılar ve gruptan 2. Sırada çıktılar. Premier Lig’e galibiyet ile döneceklerini düşünüyorum. Leeds United’ı iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.30

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, yine zorlandı ama bu kez kazandı. Stamford Bridge’de Leeds United’ı 3-2 mağlup ettiler.