İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone İnter İddaa Tahmini 10.05.2024

10 Mayıs Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serei A Ligi‘nin 36. hafta mücadelesinde, Frosinone ile İnter karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canı yayınlanacak.

intobet, Frosinone galibiyetine 4.90, beraberliğe 4.45, İnter galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Frosinone Ligi Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken küme düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Frosinone, bu hafta iç sahada şampiyon İnter karşısına 6 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkıyor. Son 6 hafta ligde kalmak adına önemli adımlar atan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, 5 beraberlik, 1 galibiyetle sahadan ayrıldı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Frosinone, sezon boyunca galibiyet adına zorlanırken, son haftalarda 5 beraberlik 1 galibiyetle toplanan 8 puan, düşme hattının 2 puan üzerinde kalmalarını sağladı. Bitime 3 hafta kala tehlikeyi yakından hisseden ev sahibi, Salernitana’ya karşı iç sahada aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Empoli ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Son 6 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran Frosinone, ligde kalmak adına savunmada etkili olmaya başladı.

İnter Şampiyonluğu Kutluyor

İtalya Serie A Ligi’nde 20. şampiyonluğunu kutlayan İnter, tam 28 hafta sonra mağlup oldu. Simone Inzaghi ve öğrencilerini, bu sezon 35 hafta sonunda mağlup edebilen tek takım Sassuolo oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Sassuolo’ya karşı hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olan İnter, geri kalan 33 haftayı ise 28 galibiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı ve Serie A Ligi’ni tam anlamıyla domine etti. Bitime 5 hafta kala ezeli rakibi Milan’ın sahasında aldığı 2-1’lik galibiyetle şampiyonluğu kutlamaya başlayan İnter, kazanmaya taraftarı önünde devam etti ve Torino’ya karşı aldığı 2-0’lık galibiyetle seriyi sürdürdü. Geçen hafta konuk oldukları Sassuolo deplasmanından ise 1-0’lık galibiyetle döndüler. Bitime 3 hafta kala elinde başka kupa kazanma şansı kalmayan konuk ekibin, geçen hafta konsantrasyon kaybı yaşadığını ve bu sezon ilk kez bir 90 dakikada bu kadar etkisiz futbol sergilediğini söyleyelim.

Frosinone – İnter Maç Bilgileri

Frosinone – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone takımında Anthony Oyono, Mateus Lusuardi’nin sakatlıkları devam ederken, Enzo Barrenechea ise kart cezalısı. İnter takımında önemli bir eksik bulunmuyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Pol Lirola, Nadir Zortea, Marco Brescianini, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Walid Cheddira.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Benjamin Pavard, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Henrikh Mkhitaryan, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Alexis Sanchez, Marcus Thuram.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır mağlup olmayan Frosinone, 6 maçın 4’ünde kalesini gole kapattı. Ev sahibi ligde kalmak yolunda iyi performanslar sergilemeye başladı. İnter ise şampiyonluğun ardından, 28 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Frosinone savunmadaki etkisini sezonu büyük ölçüde kapatan İnter karşısında sürdüreceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.12

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.48

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden İnter, deplasmanda Frosinone engelini çok rahat bir galibiyetle geçti. Maç boyunca rakibine gol şansı tanımayan İnter, 5 golle 3 puanı aldı.