Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Stuttgart İddaa Tahmini 10.05.2024

Augsburg evinde Stuttgart‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 33. hafta mücadelesi, 10 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS.

Bets10, Augsburg galibiyetine 3.71, beraberliğe 4.27, Stuttgart galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Stuttgart Kazanır seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Augsburg Savunması Alarm Veriyor

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Augsburg, sezonun son haftalarında rakiplerine karşı gösterdiği savunma zafiyetleriyle dikkat çekti. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan ve küme düşme hattına yakın takımlar arasında yer alan Augsburg, Jess Thorup hamlesiyle tehlikeyi atlattı. Kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyen ev sahibi, son 3 haftada sırasıyla Frankfurt, Werder Bremen ve Dotmund’a karşı sahadan eli boş ayrılırken, kalesini tam 13 gole kapatamadı. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta mağlubiyet yaşayan Augsburg, 32 hafta sonunda 39 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. 3 hafta öncesine kadar Avrupa umutları devam eden ev sahibi, son 3 haftada bu hedeften fazlasıyla uzak kaldı.

Stuttgart Fırtınası Devam Etti

Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya girilirken, Stuttgart sezonun en sürpriz takımlarından birisi oldu. Geçen sezon göreve son düzlükte gelen Sebastian Hoeness takımını Play Out hattına kadar taşırken, Play Out galibiyetiyle Stuttgart’ın ligde kalmasını sağladı. Yeni sezonda fırtına gibi esmeye başlayan Stuttgart, 32 hafta sona erdiğinde 21 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle 67 puan topladı ve kendisine 3. sırada yer buldu. Geçen hafta 2. sıradaki Bayern Münih’e karşı iç sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran konuk ekip, hem 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı hem de 2. sıradaki rakibiyle puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi hayalleriyle son 2 haftaya giren Stuttgart, 32 hafta sonunda rakip fileleri 73 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 39 gole izin verdi. 28 maçta forma giyen Sehrou Guirassy, 27 gol, 3 asistle sezona damga vurdu ve kariyer rekorunu kırdı. Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak olan Stuttgart, kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Augsburg – Stuttgart Maç Bilgileri

Augsburg – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Dahmen, Iago Borduchi, Robert Gumny, Elvis Rexhbecaj, Fredrik Jensen’in sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise Roberto Massimo, Nikolas Nartey, Dan-Axel Zagadou ve Josha Vagnoman’ın sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Tomas Koubek, Kevin Mbabu, Jeffrey Gouweleeuw, Ermedin Demirovic, Arne Maier, Mads Pedersen, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Kevin Mbabu, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Leonidas Stergiou, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Pascal Stenzel, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Deniz Undav, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Stuttgart geçtiğimiz haftaya damga vuran bir galibiyet aldı. Sezonu 2. bitirmek isteyen ve Bayern Münih’i mağlup ederek puan farkını azaltan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, sezon boyunca sürdürdüğü harika performansı, Augsburg’a karşı deplasman galibiyetiyle sürdürmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart deplasmanda kazanmaya devam etti. Sezona attığı gollerle damga vuran Serhou Guirassy bir kez daha sahneye çıkarken, Augsburg deplasmanında rakibini bir kez daha galibiyete taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.