Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley West Ham Bahis Tahmini 12.12.2021

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren West Ham deplasmanda, Burnley’e konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Burnley ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 3.55, beraberlik 3.75, West Ham kazanır ise 2.07 olarak açıklanmış.

Burnley Alt Sıralarda

Burnley, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Newcastle United deplasmanına konuk oldular ve rakibine 1-0 kaybettiler. Bu sezon Newcastle United, Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı. Burnley’in puan alabileceği bir karşılaşmaydı ama olmadı. Sean Dyche’ın ekibi, bu sezon Premier Lig’de sadece tek galibiyet alabildi. 15 hafta sonunda 10 puan toplayabilen Burnley, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon tek galibiyetini Brentford karşısında alan Burnley, son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Maç öncesinde Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı devam ediyor.

West Ham’ın İlk 4 İddiası

West Ham’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada lider Chelsea’yi konuk eden West Ham, sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Rakibini 3-2 mağlup ettiler ve iç sahada sürpriz galibiyetlerine bir yenisini daha eklediler. Premier Lig’de bu sezon 15 haftada 24 puan toplayan David Moyes’un ekibi, ilk 4 iddiasını devam ettiriyor. 3 maçlık kötü serinin ardından Chelsea galibiyeti ile moral bulan Londra ekibi, bu hafta düşme hattındaki Burnley’e konuk olacak. Bu sezon Michail Antonio ve Jarrod Bowen’ın West Ham’ın en dikkat çeken oyuncuları olduklarını belirtelim. Maç öncesinde West Ham’da Angel Ogbonna ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Burnley – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı devam ediyor. West Ham’da Angel Ogbonna ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları bulunuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Burnley’in bu hafta puan alabileceğini düşünmüyorum. Premier Lig’de sadece 1 galibiyetler var. Formda West Ham’a karşı direnemezler. West Ham, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.07

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, Turf Moor’da 2 puan bıraktı. Düşme hattındaki Burnley ile golsüz berabere kaldılar.