Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG – Monaco İddaa Tahmini 12.12.2021

PSG ile Monaco, Parc des Princes Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak olan Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, PSG galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.75, Monaco galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.60 olarak verilmiş.

PSG Ligue 1’e Galibiyetle Döndü

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, Neymar’ın yokluğunda çıktığı Nice Lens maçlarından 1’er puanla ayrılırken, yıldızlar topluluğu uzun bir süre sonra hücum hattında etkisiz kalmıştı. Fransa Ligue 1’de son 8 haftadan namağlup çıkmayı başarsa da, ev sahibi büyük bir avantajı kaybetti. En yakın rakibi ile puan farkı 11’e inerken, Mauricio Pochettino’nun öğrencileri teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde buldu. A Grubu’nda geçtiğimiz hafta Club Brugge ile karşılaşan PSG, Messi ve Mbappe’nin 2’şer golüyle 4-1’lik galibiyete uzanırken, iki yıldız golcünün performansı gelecek haftalar için ev sahibinde umut verdi. Devler sahnesinde Son 16 biletini almayı başaran PSG, Ligue 1’de ise rakipleriyle puan farkını açmak istiyor.

Monaco’da Hedef Galibiyet

Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Metz karşısına çıkan Monaco, haftayı 4-0’lık galibiyetle tamamlarken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı.  Harika bir iç saha performansı ortaya koyan Niko Kovac’ın öğrencileri, üst üste 2. galibiyetine imza atarken, 180 dakikada Metz ve Angers ağlarına toplamda 7 gol göndermeyi başardı. Ben Yedder, Volland ve Diop golleriyle konuk ekipte dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Sturm Graz deplasmanından 1 puanla dönen Monaco, B Grubu’nu namağlup lider tamamlamayı başarırken, etkisini geçte olsa Fransa Ligue 1’e taşıdı. Formda Monaco, lider PSG karşısına zirve yarışında ben de varım demek için çıkacak. Konuk ekibin lider ile arasında 16 puan fark bulunuyor.

Maç Bilgileri

PSG – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Draxler ve Neymar sakat. Monaco cephesinde ise Volland kart cezalısı. Badiashile, Diatta ve Fabregas’ın sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Donnarumma, Bernat, Kehrer, Marquinhos, Danilo Pereira, Eric Dina, Hakimi, Messi, Idrissa Gueye, Mbappe, Angel Di Maria.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Axel Disasi, Aguilar, Jakobs, Sidibe, Golovin, Jean Lucas, Diop, Tchouameni, Ben Yedder, Gelson Martins.

Ezeli rakibi Monaco’yu evinde ağırlayacak olan lider PSG, Messi ve Mbappe’nin yükselen performansıyla, derbi maçında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG, taraftarı önünde Mbappe’nin golleriyle 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.