Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg – Marsilya İddaa Tahmini 12.12.2021

Fransa Ligue 1‘de 18. haftaya girilirken, 6. sırada yer alan ve 6 haftadır kaybetmeyen Strasbourg, sahasında 3. sıradaki Marsilya‘yı konuk edecek. Zorlu maç 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alırken, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Strasbourg galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Marsilya galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.93, 2.5 Alt 1.91 oran kazandırıyor.

Strasbourg Çok Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, son haftalardaki harika Ligue 1 performansını Nice deplasmanında 3-0’lık galibiyetle taçlandırdı. Nice sahaya ligin en az gol yiyen takımı olarak çıkarken, Julien Stephane’nin öğrencileri en yakın rakibinden 3 puanı 3 golle aldı. Son 6 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Strasbourg, 17 hafta sonunda 6. sıraya kadar yükseldi. 3. sıra ile puan farkını 3’e indiren ev sahibi, bu hafta 3. sıradaki Marsilya ile karşılaşacak. Ev sahibinin son 2 galibiyetinde 8 gole imza attığını belirtelim. Strasbourg 18. hafta öncesi çok formda.

Marsilya’dan Önemli Kayıp

Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederken, yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek. Avrupa Ligi E Grubu’nda Galatasaray ve Lazio’nun gerisinde kalan Marsilya, geçtiğimiz hafta Lokomotiv Moskova’yı 1-0 mağlup etse de, 3.’lükten kurtulamadı. Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise 17. haftayı 2-1’lik Brest mağlubiyetiyle noktaladı. 7 hafta sonra tekrar mağlubiyetle tanışan Marsilya, kaybedilen 3 puana rağmen üst sıralardaki yerini koruyor. Rakiplerinden 1 maç eksiği bulunsa da, 3. sırada yer alan ve liderin 13 puan gerisinde yoluna devam eden Marsilya, bu hafta zirve yarışında kritik bir maça çıkacak. Konuk ekip en yakın rakibi Strasbourg deplasmanına konuk olacak.

Maç Bilgileri

Strasbourg – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mikael Lesage. Mücadele De La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Le Marchand ve Mothiba sakat. Marsilya cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Bellegarde, Senaya, Lienard, Mahame Siby, Waris Majeed, Ludovic.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente.

Son 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Strasbourg ve son 8 haftada 1 mağlubiyeti bulunan Marsilya, zirve takibini bırakmıyor. İki takımda kritik maçta rakip fileleri havalandırarak, iyi futboluna devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1 sahnesinde düşüşe geçen Marsilya, deplasmandan 3 puanla dönerek, kötü gidişata dur dedi.