LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Barcelona Bahis Tahmini 12.12.2021

İspanya La Liga’da üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Osasuna evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 18.15’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Osasuna ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 3.75, beraberlik 3.60, Barcelona kazanır ise 2.03 olarak açıklanmış.

Osasuna 7 Maçtır Kazanamıyor 

Osasuna, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Levante deplasmanından da galibiyet çıkartamadı. La Liga’nın dibinde yer alan ve tam 16 maçtır kazanamayan Levante karşısında 2 puan bıraktılar. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, 10. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Sezona çok iyi başlamışlardı ama Granada maçından bu yana 3 puan almayı unuttular diyebiliriz. Bu sezon El Sadar’da sadece 1 galibiyet alabilen Osasuna, bu hafta konuk edeceği Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Osasuna’da Juan Perez ve Jesus Areso’nun sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Barcelona 3 Puan Peşinde

Barcelona, yıllar sonra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkamadı. Geçtiğimiz hafta içi Allianz Arena’da Bayern Münih deplasmanına konuk olan Barcelona, rakibine 3-0 kaybetti ve grubu 3. Sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tuttu. Geçtiğimiz hafta sonu ise Camp Nou’da konuk ettikleri Real Betis karşısında da 1-0 kaybettiler. Yeni teknik direktörü Xavi önderliğinde ilk La Liga mağlubiyetini yaşayan Barcelona, lider Real Madrid’in 16 puan gerisine düşmüş durumda. Bu hafta El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacak Barcelona, 3 puan alarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Barcelona’da Sergio Agüero, Pedri, Memphis Depay ve Ansu Fati’nin sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Osasuna – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Juan Perez ve Jesus Areso’nun sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Barcelona’da Sergio Agüero, Pedri, Memphis Depay ve Ansu Fati’nin sakatlıkları bulunuyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

Barcelona'nın 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Philip Coutinho, Ousman Dembele, Luuk De Jong

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın favorisi. Geçen hafta Real Betis’e kaybettiler ve moral arıyorlar. Osasuna deplasmanında kazanarak, üst sıra takibini devam ettireceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.03

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: El Sadar’da kazanan çıkmadı. Barcelona, 2 kez öne geçtiğ ama skoru koruyamadı. Karşılaşma 2-2 berabere bitti.