LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Real Sociedad Bahis Tahmini 12.12.2021

İspanya La Liga’da üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Real Betis evinde, Real Sociedad ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Real Betis ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Betis kazanır 2.32, beraberlik 3.40, Real Sociedad kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Juanmi Atıyor Real Betis Kazanıyor 

Real Betis, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. 2 hafta önce Benito Villamarin’de Levante’yi konuk eden Real Betis, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Juanmi’nin golleriyle kazanan Real Betis, geçtiğimiz hafta sonu ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk oldu. Bu karşılaşmayı da Juanmi’nin golüyle 1-0 kazandılar ve sürpriz bir galibiyet elde ettiler. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in takibini sürdürüyor. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Celtic’e 3-2 kaybeden Real Betis, bu mağlubiyete rağmen gruptan çıkmayı başardı. Bu hafta La Liga’da Real Sociedad’ı konuk edecek Real Betis’de Claudio Bravo ve Victor Camarasa’nın sakatlıkları bulunuyor.

Real Sociedad Düşüşte

Real Sociedad’da son haftalarda düşüş yaşanıyor. 2 hafta önce Espanyol deplasmanına konuk olan Imanol’un öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu mağlubiyetin ardından ise Anoeta’da lider Real Madrid’i konuk ettiler ve bu karşılaşmadan da 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Son 2 karşılaşmada gol atamayan ve puan çıkartamayan Bask ekibi, La Liga’da 4. Sıraya kadar geriledi. Lider Real Madrid’in 1o puan gerisine düştüler. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde PSV’yi 3-0 ile geçen Real Sociedad, gruptan 2. Sırada çıkmayı başardı ve bir üst tura yükseldi. Bu hafta La Liga’da Real Betis’e konuk olacak Real Sociedad’da David Silva, Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Real Betis – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Claudio Bravo ve Victor Camarasa’nın sakatlıkları bulunuyor. Real Sociedad’da David Silva, Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları var.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexande Isak

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Real Sociedad’ın artık kazanması gerekiyor. Real Betis, iç sahada etkili bir takım. Benito Villamarin’de karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, farklı bir galibiyet aldı. Benito Villamarin’de Real Sociedad’ı 4-0 ile geçtiler ve dikkat çekici bir 3 puan aldılar.