İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.12.2021

Almanya Bundesliga’da 16. hafta fikstürü 15 Aralık Çarşamba günü devam ederken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Mönchengladbach – Frankfurt: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 15 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Leipzig deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, ilk yarıyı 2-0, 90 dakikayı ise 4-1’lik mağlubiyetle tamamlarken, son 3 haftanın tamamında rakipleri karşısında kolay lokma olmaktan kurtulamadı. Köln, Freiburg ve Leipzig karşısında alınan mağlubiyetlerin yanında, kalesinde gördüğü 14 golle zor günler geçiren ev sahibi, 15. hafta sona erdiğinde Bundesliga’nın 13. sırasına kadar geriledi. Adi Hütter yönetiminde sezona başlayan ve bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan Mönchengladabach, düşme hattından 2 puan uzaklıkta yoluna devam ederken, hem teknik adam hem de takımın mutlak suretle galibiyete ihtiyacı var. Frankfurt, Almanya Bundesliga’da 15. haftaya aldığı 3 farklı galibiyet ve attığı 5 golle damga vurdu. Zirvenin önemli adayları arasında yer alan Bayer Leverkusen’i 2-0 geriden gelerek 5-2 mağlup etmeyi başaran Oliver Glasner’in öğrencileri, son 5 haftada 4. galibiyetini aldı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Frankfurt, zor günler geçirdiği Almanya Bundesliga’da yükselişe geçti. Konuk ekip geçtiğimiz hafta attığı 5 golle, bu sezon bir ilki başardı ve performansının zirvesine çıktı diyebiliriz. 9. sıraya yükselen Frankfurt, ilk 5 takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. Mönchengladbach 3 haftadır yaşadığı kabusa son vermek istiyor. Frankfurt ise son haftalardaki yükselişini galibiyetle taçlandırmak istiyor. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Augsburg – Leipzig: MS 2, 1.33 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; 15 Aralık Çarşamba akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri, Augsburg ile Leipzig‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Augsburg, Almanya Bundesliga’da 15. haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biriydi. Konuk olduğu Köln deplasmanında, ilk yarı eşitliği korumayı başaran ev sahibi, ikinci yarıda doğru oyuncu değişiklikleriyle etkisini arttırdı ve Hahn ile Dorsch’un golleri 2-0’lık galibiyeti getirdi. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini yakından hisseden Augsburg, Play Out hattında yer alırken, düşme potasındaki rakipleriyle puan farkı 6’ya indi. Son 4 haftada sadece Bochum’a mağlup olan Augsburg, galibiyetlerine devam ederek, alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Ev sahibi bu hafta formda Leipzig karşısında sürpriz arayacak. Leipzig cephesinde Domenico Tedesco kötü gidişata dur dedi. Geçtiğimiz hafta teknik adam değişikliği yaşayan Leipzig, göreve Tedesco’yu getirirken, ilk maçını 4-1’lik harika bir skorla kazandı. Mönchengladbach karşısında ilk dakikadan itibaren oyunu domine etmeyi başaran konuk ekip, etkisini skora yansıtmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Leipzig, rotasını Bundesliga’ya çevirdi. Ligde 15 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz hafta yeni hocasıyla üt sıralar için dev bir adım attı. Hata kredisini tüketen konuk ekip, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Teknik adam değişikliğiyle toparlanan Leipzig, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir. Üst sıraları hedefleyen konuk ekip, Augsburg karşısında 3 puana uzanacaktır.

Bayer Leverkusen – Hoffenheim: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘nın 16. haftasında, Bayer Leverkusen sahasında Hoffenheim‘ı konuk edecek. 15 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:30‘da karşımıza çıkan mücadeleyi, beIN SPORTS MAX HD 1 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından izleyebilirsiniz. Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’nın 15. haftasından hezimetle ayrıldı. Konuk olduğu Frankfurt deplasmanında Patrik Schick’in golleriyle 2-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, 90 dakika sona erdiğinde sahadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Üstünlüğü kötü savunma performansıyla korumayı başaramayan Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’ndan lider olarak zirve mücadelesi verdiği Bundesliga’ya dönerken, liderin kazandığı haftada, puan farkının açılmasına engel olamadı. Sezonun en ağır yenilgilerinden birini alan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, 4 maç sonra gelen mağlubiyetin ardından, taraftarı önünde toparlanmak istiyor. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da son 4 haftanın en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyarken, üst üste gelen 4 galibiyet konuk ekibi 4.’lüğe taşıdı. Almanya Bundesliga’da zirve yarışına dahil olan Hoffenheim, son olarak geçtiğimiz hafta Freiburg deplasmanında son dakika golüyle kazandı. Son 4 haftada 13 gol atmayı başaran ve harika bir hücum performansı ortaya koyan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, performansının zirvesinde olarak Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak. Bu hafta kazanması halinde 3. sırayı ele geçirme şansına sahip olan konuk ekip, hücum performansıyla üst sıralar için rüştünü ispatladı. Almanya Bundesliga’da zirve yarışına dahil olmayı başaran Bayer Leverkusen ve Hoffenheim, üst sıraların kaderini değiştirecek zorlu mücadelede, rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.60

Bets10 Bahis Oranı: 3.36