Spezia – Lecce İddaa Tahmini 16.12.2021

16 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00‘de, İtalya Kupası’nda 2. Tur heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Günün ilk maçında Spezia ile Lecce karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Alberto Picco Stadı ev sahipliği yapıyor.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Spezia galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Lecce galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Spezia Küme Düşme Tehlikesinde

İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Pordenone deplasmanına konuk olan Spezia, Thiago Motta yönetiminde rahat bir galibiyetle, Lecce’nin rakibi oldu. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini bir türlü atlatmayı başaramayan Spezia, 17 hafta sonunda düşme potasından 2 puan uzaklıkta yer alıyor. Son 4 haftadan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, son olarak Roma’’ya deplasmanda 2-0 kaybetti. Gol pozisyonu dahi bulmakta zorlanan Spezia, kötü performans grafiğini sürdürdü. Telafiyi İtalya Kupası’nda hedefleyen ev sahibi, Lecce karşısına İtalya Serie A Ligi’nin en çok gol yiyen takımı olarak çıkacak. Konuk ekibin uzun süre sonra galibiyetle, toparlanmaya ihtiyacı var.

Lecce Seriyi Koruyamadı

İtalya Serie B Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Lecce, Marco Baroni yönetiminde yakaladığı müthiş seriyi koruyamadı ve geçtiğimiz hafta Pisa’ya deplasmanda 1-0 kaybetti. Rakibinden daha iyi bir oyun ortaya koysa da, ligin en golcü takımı olarak çıktığı mücadelede, rakip fileleri havalandıramadı. İtalya Serie B Ligi’nde tam 15 hafta sonra mağlup olan konuk ekip, liderin 4 puan gerisine düştü. Genel performans grafiğiyle ligde güven vermeyi başaran Lecce, İtalya Kupası 1. Tur kapsamında ise Parma’yı deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı. İki kulvarda birden iddiasını sürdüren konuk ekip ekip, bu hafta İtalya Serie A Ligi temsilcilerinden Spezia karşısına çıkacak.

Maç Bilgileri

Spezia – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi V. Marini. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Spezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Jacopo Sala, Bastoni, Erlic, Amian, Nikolaou, Verde, Maggiore, Kovalenko, Janis Antiste, N’Zola.

Lecce’nin ilk 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Gabriel, Lucioni, Gendrey, Barreca, Majer, Dermaku, Gargiulo, Olivieri, Espeto, Hjulmand, Di Mariano.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramasa da, gol adına güven veriyor. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie B Ligi temsilcisi Lecce, deplasmanda sürpriz bir galibiyete imza atarken, Serie A Ligi’nde mücadele eden Spezia’yı deplasmanda gol yemeden mağlup etti.