Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Newcastle United İddaa Tahmini 16.12.2021

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Newcastle United deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.13, beraberlik 9.95, Newcastle United kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış.  

Liverpool 5 Maçtır Kazanıyor 

Liverpool, geçtiğimiz hafta Anfield’da Newcastle United’ı konuk etti. İkinci yarıda Mohamed Salah’ın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Lider Manchester City’nin kazandığı haftada hata yapmayan Jurgen Klopp’un ekibi, zirve takibini sürdürdü. Premier Lig’de lider Manchester City’nin sadece 1 puan gerisinde yer alan Liverpool, bu hafta Anfield’da Newcastle United’ı konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’nde de grupta 6’da 6 yaparak yoluna devam eden Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig2de üst üste 5 maçtır kazanıyorlar ve bu hafta Newcastle United karşısında da maçın net favorisiler. 

Newcastle United Düşme Hattında 

Newcastle United için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Premier Lig’de bu sezon sadece tek galibiyet alabilen Newcastle United, sezon başından beri alt sıralardan kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Dean Smith’in ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon sadece 10 puan toplayabilen Newcastle United, düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasında yer alan Norwich City ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak Newstle United’ın işi çok zor. Maç öncesinde Newcastle United’da Paul Dummett’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Liverpool – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Curtis Jones ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Joel Matip, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Jamaal Lascelles, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

İddaa Tahmini

Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Newcastle United, istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Anfiedl’da da işleri çok zor. Liverpool, farklı bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2) , Oran 1.69

Best10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat bir galibiyet aldı. Newcastle United’ı 3-1 mağlup ettiler ve lider Manchester City’nin takibini sürdürdüler.