Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih – Wolfsburg İddaa Tahmini 17.12.2021

17 Aralık Cuma akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde 17. hafta heyecanı başlarken, günün fikstüründe yer alan tek Bundesliga mücadelesinde, lider Bayern Münih ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 22:30‘da naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.18, beraberliğe 8.00, Wolfsburg galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.29, 2.5 Alt 3.75 oran kazandırıyor.

Lider Münih Puan Farkını Açıyor

Almanya Bundesliga’nın 16. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Bayern Münih, Gnabry ve Lewandowski işbirliğiyle, 5-0’lık galibiyete uzandı. Gnabry 3 gol, 2 asistle maça damgasını vururken, Polonyalı yıldız Lewandowski ise 2 golle takımını sırtlamaya devam etti. Almanya Bundesliga sahnesinde 4’te 4 yapmayı başaran Münih, en yakın rakibinin maç fazlasıyla 9 puan üzerinde yer alıyor.  Bayern Münih sadece Almanya Bundesliga’ya değil, UEFA Şampiyonlar Ligi Gruplarına da damga vurmayı başarırken, genç teknik adam Nagelsamann yönetiminde sergilediği futbolla tam not aldı. İki kulvarda birden şampiyonluğun en büyük favorisi olarak karşımıza çıkan ev sahibi, ezeli rakibi Wolfsburg karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Formsuz Wolfsburg Lider Karşısına Çıkıyor

Wolfsburg cephesinde teknik adam değişikliğine rağmen hem Şampiyonlar Ligi hayalleri son buldu, hem de konuk ekip 16 hafta sonunda Almanya Bundesliga’nın 11. sırasından kurtulamadı. Avrupa defterini tamamen kapatan Florian Kohfeldt’in öğrencileri, Almanya Bundesliga sahnesinde ise 4 haftadır mağlup. Kalesinde tam 11’e gole engel olamayan konuk ekip, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Geçen sezonun yıldızı Wout Weghorst özellikle son haftalarda etkisiz kalırken, Wolfsburg cephesinde gol sorunu devam ediyor. Şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kopan, üst sıra yarışından ise kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalan konuk ekip, en zor günlerini yaşarken, lider Bayern Münih karşısına çıkacak. Wolfsburg bu maçı toparlanmak adına büyük bir fırsat olarak görse de, son haftalardaki futbol lider karşısında güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Bayern Münih – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Mariani. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Choupo-Moting, Goretzka, Kimmich, Stanisic ve Tolisso sakat. Wolfsburg cephesinde ise Mehmedi, Nmecha ve Schlager’in sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Pavard, Niklas Süle, Hernandez, Davies, Leroy Sane, Jamal Musiala, Corentin Tolisso, Lewandowski, Müller.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Baku, Bornauw, Mbabu, John Brooks, Gerhardt, Josuha Aster Guilavogui, Philipp, Maxi Arnold, Steffen, Weghorst.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Bayern Münih, son haftaların en formsuz takımlarından Wolfsburg’u evinde konuk edecek. Bayern Münih zirvedeki yerini farklı galibiyetle perçinleyecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Best10 Oranı: H1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Bayern Münih engel tanımıyor. Wolfsburg engelini 4 gollü galibiyetle geçmeyi başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, kalesinde ise gole izin vermedi. Ev sahibi yoluna doludizgin devam ediyor. Kazananları tebrik ederiz.