TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Altay Bahis Tahmini 17.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 9 maçtır kazanamayan Altay deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Giresunspor Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Giresunspor kazanır 2.08, beraberlik 3.80, Altay kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Giresunspor 4 Maç Sonra Kaybetti

Giresunspor’un 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 kaybetti. 3 maçlık galibiyet serisi de sonlanan Giresunspor, Süper Lig’de 14. Sırada yer alıyor. Bu sezon Giresunspor’un Süper Lig’de 5 galibiyeti var. Bu 5 galibiyetin 3’ünü iç sahada elde ettiler. Son iç saha maçında Fatih Karagümrük’ü 3-1 ile geçmişlerdi. Bu hafta ise iç sahada Altay’ı konuk edecekler. Altay karşısında Giresunspor maçın favorisi. Maç öncesinde Giresunspor’da Zeki Yavru ve Flavio, kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Altay Düşüşünü Sürdürüyor

Altay, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mustafa Denizli’nin ekibi, son 9 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Süper Lig’de oynadığı son 9 karşılaşmadan da puan kaybı ile ayrılan İzmir ekibi, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta ise Giresunspor deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda oynadığı son 5 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Altay, düşme hattındaki Göztepe’nin sadece 1 basamak üzerinde bulunuyor. Bu hafta Altay’da Nurettin Küçükdeniz’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 20.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Zeki Yavru ve Flavio, kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Altay’da Nurettin Küçükdeniz’in sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Giresunspor, rakibine nazaran daha formda bir takım. Süper Lig’de son 5 maçta sadece Adana Demirspor’a kaybettiler. Son 2 iç saha maçında da kazanmayı başardılar. Altay, 9 maçtır kazanamıyor. Giresunspor’u 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

Bets10Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor, haftayı 3 puan ile kapattı. Altay karşısında 3-1 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.