LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Espanyol İddaa Tahmini 17.12.2021

İspanya La Liga’da bu sezon deplasmanda çok etkisiz olan Espanyol, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Celta Vigo ile Espanyol takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Celta Vigo galibiyetine 2.07, beraberlik tercihine 3.50, Espanyol galibiyetine ise 3.75 verildiğini görüyoruz.

Celta Vigo Çıkış Arıyor

Celta Vigo, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mallorca deplasmanına konuk olan Celta  Vigo, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabildiler. Bu sezon Balaidos’da kötü sonuçlar alan Celta Vigo’nun iç sahada sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Balaidos’da sadece Granada karşısında kazanabilmişlerdi. Bu hafta ise iç sahada Espanyol’u konuk edecek Celta Vigo, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Espanyol’dan Etkili Sonuçlar

Espanyol, bu sezon iç sahada etkili sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta Levante ile karşı karşıya gelen Espanyol, sahadan 4-3’lük galibiyet ile ayrılmayı başardı. İç sahada oynadıkları son 5 karşılaşmada 13 puan topladılar. Vicento Moreno’nun ekibi, bu sezon La Liga’da 6 galibiyet aldı ve bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda oynadıkları 8 karşılaşmada da galibiyet çıkartamadılar. 17 hafta sonunda 23 puan toplayan Espanyol, 9. Sırada yer alıyor. 2 hafa önce oynadıkları son deplasman maçında, Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybettiler. Son 3 deplasman maçından ise mağlubiyet ile ayrıldıklarını belirtelim. Bu hafta Celta Vigo’ya konuk olacak Espanyol’da Carlos Gil ve David Lopez’in sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Celta Vigo – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Carlos Gil ve David Lopez’in sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Espanyol'un 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Landry Dimata

İddaa Tahmini

Celta Vigo’nun artık kazanması gerekiyor. İç sahada bu sezon tek galibiyet alabildiler ama karşılarında da deplasmanda çok etkisiz olan bir Espanyol var. Celta Vigo’yu galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, bu kez hata yapmadı. İç sahada konuk ettiği Espanyol’u 3-1 ile geçtiler