LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Elche İddaa Tahmini 18.12.2021

İspanya La Liga’da zirve yarışından uzak kalan Barcelona bu hafta evinde, Elche ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtmekte fayda var. 

Barcelona ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.39, beraberlik 5.00, Elche kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Barcelona Çıkış Arıyor

Barcelona’da puan kayıpları devam ediyor. 2 hafta önce Camp Nou’da Real Betis’e 1-0 kaybeden Barcelona, geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da konuk olduğu Osasuna ile 2-2 berabere kaldı. 2 kez öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Zirve yarışının gerisinde kalan Barcelona’nın bu sezon ilk 4 şansı bile tehlikede diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nden de elenen Xavi’nin ekibi, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Bu hafta La Liga’da Elche’yi konuk edecek olan Barcelona, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Barcelona’da Pedri, Ansu Fati ve Martin Braithwaite’ın sakatlıkları sürüyor.

Elche Deplasmanda Kayıp

Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da konuk oldukları Valencia’ya 2-1 kaybettiler. Bu sezon La Liga’da sadece 3 galibiyet alabilen Francisco Rodriguez’in öğrencileri, kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Deplasmanda oynadığı son 7 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Elche’ni bu hafta Barcelona karşısında işi oldukça zor. Maç öncesinde savunmadan Pedro Bigas’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Barcelona – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Pedri, Ansu Fati ve Martin Braithwaite’ın sakatlıkları sürüyor

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Dest, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Philip Coutinho, Ousman Dembele, Memphis Depay

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Enzo Roco, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Barcelona’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Camp Nou’da konuk edecekleri Elche’yi mağlup ederler ve 3 puan ile sahadan ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…