LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Atletico Madrid İddaa Tahmini 18.12.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi günün kapanış maçı. Atletico Madrid deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 2.80, beraberlik tercihine 3.00, Atletico Madrid galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz.

Sevilla’da Hedef 3 Puan

Sevilla, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçmeyi başardılar. Thomas Delaney’in golüyle 3 puanı alan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Atletico Madrid’i konuk edecek. La Liga’da 2. sırada yer alan Sevilla adın kritik bir maç. Kazammaları halinde, lider Real Madrid’in takibini sürdürecekler. Olası bir mağlubiyette ise bu hafta 3. sıraya gerileme ihtimalleri var. Maç öncesinde Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid Düşüşe Geçti

Atletico Madrid’de üst üste mağlubiyetler yaşanıyor. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Mallorca’ya 2-1 kaybeden Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu ise Madrid derbisinde Real Madrid’e 2-0 kaybetti. Bu sezon La Liga’da ilk kez üst üste 2 mağlubiyet yaşayan Diego Simeone’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in 13 puan gerisine düştü. Atletico Madrid’in 1 maçı eksik ama puan farkının iyice arttığını belirtmek gerekiyor. Deplasmanda oynadığı son 5 karşılaşmada sadece Cadiz karşısında kazanabilen Atletico Madrid’de işler yolunda gitmiyor. Bu hafta Atletico Madrid’de savunmadan Stefan Savic’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Sevilla – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Yassine Bono, Gonzalo Montiel, Jules Kounde, Diego Carlos, Karim Rekik, Thomas Delaney, Joan Jordan, Fernando, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

Atletico Madrid’in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Kieiran Trippier, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Geoffrey Kondogbia, Angel Correa, Marcos Llorente, Anton Griezmann, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Sevilla, üst üste 2 maçtır kazanıyor ama karşılarında da Atletico Madrid var. Atletico Madrid’in reaksiyon göstermesi gerekiyor. Ramon Sanchez Pizjuan’da iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…