Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta – Roma İddaa Tahmini 18.12.2021

Atalanta ile Roma‘nın, 18 Aralık Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 17:00‘de start alacak İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesine Azzurri d’Italia Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.33, Roma galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.55 oran kazandırıyor.

Atalanta 6’da 6 Yaptı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta için, İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftanın en formda takımı diyebiliriz. 10 maçtır bileği bükülmeyen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, son 6 haftadan ise 6 galibiyetle çıkmayı başardı. Napoli’yi deplasmanda mağlup ederek, rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hellas Verona deplasmanında ise 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzandı. Lider ile arasındaki puan farkını 3’e indirmeyi başaran Atalanta, son 10 haftada lider İnter’in dahi üzerinde bir performans grafiği ortaya koydu. Liderin ardından 17 haftada 37 golle ligin en çok gol atan takımları arasında yer almayı başaran ev sahibi, ezeli rakibi Roma karşısında seriyi sürdürmek istiyor.

Roma’nın Kader Maçı

Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 17. haftayı galibiyetle kapatmayı başarırken, moralli döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçti. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nun son haftasında liderliği Bodo/Glimt’in ellerinden almayı başaran Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise İnter ve Bologna’ya gol dahi atamadan mağlup olmuştu. Geçtiğimiz hafta evinde Spezia’yı konuk eden Roma, Smalling ve Roger’in golleriyle 2-0’lık net bir galibiyete imza atarken, hem gol hasretine son vermeyi başardı, hem de üst sıralara yeniden tutundu. 17 hafta sonunda 28 puanla 6. sırada yer alan Roma, bu hafta en yakın rakiplerinden Atalanta karşısına deplasmanda çıkacak. Rakibiyle arasında 9 puan fark bulunan konuk ekip, zirve yarışına dahil olmak istiyorsa, puan farkını azaltmak zorunda. Roma bu hafta ligde kader maçlarından birine çıkacak.

Maç Bilgileri

Atalanta – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Irrati. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Gosens’in sakatlığı bulunuyor. Roma cephesinde ise Afena-Gyan kart cezalısı. El Shaarawy,Pellegrini ve Spinazzola’nın sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Zappacosta, Luis Palomino, Maehle, Merih Demiral, Malinovskyi, Freuler, Roon, Pasalic, Koopmeiners, Zapata.

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Calafiori, Jordan Veretout, Cristante, Diawara, Villar, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

İtalya Serie A Ligi’nde 10 haftadır Atalanta rüzgarları esiyor. Ezeli rakibi Roma karşısına 10 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkacak olan Atalanta, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta kazanana Roma oldu. Konuk ekip zorlu deplasmandan 4 golle galip çıkmayı başarırken, Atalanta ligde tam 10 hafta sonra mağlup oldu.