Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna – Juventus İddaa Tahmini 18.12.2021

Juventus, 18 Aralık Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nin 18. haftası kapsamında, Bologna deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 20:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmayı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bologna galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Bologna Düşüşe Geçti

Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftayı puansız geçirirken, 17 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. Evinde ağırladığı Fiorentina karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Torino deplasmanından ise 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Sinisa Mihajlovic son 2 haftada düşüşe geçen bir performans grafiği ortaya koysa da, son 7 haftadan ise 4 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Ligin rahat bir konumda yer alan Bologna, Arnautovic ve Barrow ikilisiyle skor üretmekte zorlanmazken, savunma hattında ise son 2 hafta önemli hatalara imza attı. Ev sahibi taraftarı önünde tekrar kötü gidişata son vermek istiyor.

Juventus Zirveden Uzaklaşıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun son haftasında aldığı 1-0’lık Malmö galibiyetiyle, Son 16 biletine lider olarak uzanan Juventus, son şampiyon Chelsea’yi zirve yarışında geride bırakırken, İtalya Serie A Ligi’nde ise liderin 12 puan gerisine düştü. Üst üste gelen Genoa ve Salernitana galibiyetleri Juventus’u yeniden zirve yarışının içerisine sokarken, konuk ekip 1-0 öne geçtiği Venezia deplasmanında skoru koruyamadı ve 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Kalesinde sürdürdüğü 180 dakikalık gol yememe serisini formsuz Venezia karşısında kaybeden Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 7. sıraya kadar geriledi. Yarıştan kopmak istemeyen Juventus, Bologna deplasmanında tekrar liderlik yarışına tutunmak istiyor.

Maç Bilgileri

Bologna – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sports Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Orsato. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Michael sakat. Juventus cephesinde ise Chiesa, Danilo, Dybala, Kulusevski ve Ramsey’in sakatlığı bulunuyor.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Nicolas Dominguez, Mitchell Dijks, Gary Medel, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Roberto, Musa Barrow, Vignato, Orsolini.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Chiellini, De Ligt, Rugani, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi, Locatelli, Morata, Kulukevski.

İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasından 7 puanla çıkmayı başaran Juventus, lider ile arasındaki 12 puan farkının açılmasına izin vermeyecek ve deplasmandan 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus deplasmanda golcüleriyle rahat kazandı. Morata ve Cuadrado 3 puanı takımına getirirken, Juventus savunmada hata yapmadı.