TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Hatayspor İddaa Tahmini 18.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Trabzonspor bu hafta iç sahada, Hatayspor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

TrabzonsporHatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.81, beraberlik 4.20, Hatayspor kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Trabzonspor’dan İlk Yenilgi

Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon ilk kez mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 15 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Trabzonspor, bu hafta Hatayspor’u konuk edecek. En yakın takipçisi Konyaspor’un 9 puan önünde liderliğini sürdüren Bordo Mavililer, bu sezon Süper Lig’de oynadığı bütün karşılaşmalarda skor üretmeyi başardı. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Trabzonspor’da Gervinho, Anthony Nwakaeme ve Erce Kardeşler’in sakatlıkları bulunuyor.

Hatayspor Deplasmanda Kazandı

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Altay deplasmanına konuk olan Ömer Erdoğan’ın ekibi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Hatayspor, zirve takibini sürdürüyor. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazanan Hatayspor, Süper Lig’de 3. sıraya yerleşti. Bu hafta ise Trabzonspor deplasmanında puan arayacaklar. Maç öncesinde Hatayspor’da Mohammed Kamara’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Gervinho, Anthony Nwakaeme’nin sakatlıkları bulunuyor. Hatayspor’da Mohammed Kamara’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Yusuf Sarı, Jorge Djaniny, Andreas Cornelius

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Adama Traore, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Ayoub El Kaabi, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın favorisi ama geçen hafta savunmada hiç güven vermediler. Hatayspor, hücumda etkili bir takım. Kaliteli ayakları var ve bu hafta Trabzonspor’u zorlayabilirler. Hatayspor’un bu deplasmandan puan çıkartabileceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.67

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Trabzonspor, bu kez hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Hataypor’u 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular