TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Başakşehir İddaa Tahmini 18.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formsuz takımı Galatasaray evinde, Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.75, Başakşehir galibiyetine ise 3.60 verildiğini görüyoruz.

Galatasaray’da Hedef 3 Puan

Galatasaray’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanında da kazanamadı. Rakibine 1-0 mağlup olan Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Lider Trabzonspor’un tam 16 puan gerisine düşen Fatih Terim’in ekibi, bu hafta Başakşehir ile karşılaşacak. Avrupa Ligi’nde grubu namağlup lider bitirerek dikkat çeken Galatasaray, Süper Lig’de ise istediği sonuçları alamıyor. Bu hafta Galatasaray’da Fernando Muslera ve Sacha Boey’in sakatlıkları bulunuyor.

Başakşehir 8 Maçtır Kaybetmiyor

Başakşehir, son haftaların en formda takımı diyebiliriz. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı konuk eden Başakşehir, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Emre Belözoğlu’nun göreve gelişinden bu yana 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kaybetmeyen İstanbul ekibi, 28 puan ile 4. sırada yer alıyor. Lider Trabzonspor’un 11 puan gerisindeler. Deplasmanda ise üst üste galibiyetler alan Başakşehir, son 3 deplasman maçından da galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Fernando Muslera ve Sacha Boey’in sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir, Süper Lig’de 8 maçtır kaybetmiyor. Bu 8 maçlık süreçte 22 puan topladılar. Formsuz Galatasaray karşısında da kaybemeyeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.50

Best10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da kötü gidişat devam etti. Başakşehir karşısında da puan kaybeden Galatasaray’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.