TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş İddaa Tahmini 19.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de haftanın en önemli maçı. Kadıköy’de derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe evinde, Beşiktaş ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 2.25, beraberlik tercihine 3.70, Beşiktaş galibiyetine ise 3.20 verildiğini görüyoruz. 

Fenerbahçe Telefi Arayacak

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan kaybetti. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 3-2 mağlup oldular. Özellikle bireysel hatalar konusunda sıkıntı yaşayan Sarı Laciverlilerin yediği 3 gol de bireysel hatadan geldi. Mesut Özil’in gösterdiği harika perrformans, Fenerbahçe’ye galibiyet için yetmedi. Süper Lig’de lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde kalan Vitor Pereira’nın öğrencileri, bu hafta derbide Beşiktaş ile karşılaşacak. Son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Fenerbahçe’de işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta Fenerbahçe’nin olası bir puan kaybında Vitor Pereira ile de yollar ayrılabilir. Maç öncesinde Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır’ın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş Sürpriz Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’ta Kayserispor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. 2 kez geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Bildiğimiz gibi Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ile de yollar ayrıldı. Takımın başında geçici olarak Önder Karaveli görev yapacak. Süper Lig’de lider Trabzonspor’un 15 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, şampiyonluk yarışından uzak kaldı. Son 5 deplasman maçından da puan kaybı ile ayrılan Beşiktaş, bu hafta derbide Fenerbahçe’ye konuk olacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Kevin Nkoudou ve Mert Günok’un sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır’ın sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Kevin Nkoudou ve Mert Günok’un sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Mesut Özil Mergim Berisha

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Wellinton Silva, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Josef De Souza, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir karşılaşma. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında 3-2 kaybettiler ve şampiyonluk yarışında yarar aldılar. Derbide Beşiktaş’ı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe’de puan kayıpları devam etti. Kadıköy’de konuk ettikleri Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldılar ve 2 puan bıraktılar.