TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 19.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe evinde, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Göztepe ve Fatih Karagümrük  arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Göztepe kazanır 2.40, beraberlik 3.55, Fatih Karagümrük  kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Göztepe Puansız Döndü

Göztepe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından eli boş döndü. Rakibine 3-1 kaybettiler. Göztepe’nin en önemli oyuncularından biri olan Halil Akbunar, gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı ve mağlubiyetin baş isimlerinden biri oldu. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 16 haftada sadece 3 galibiyet alabilen İzmir ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Göztepe’yi zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Göztepe’de Halil Akbunar, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Fatih Karagümrük Düşüşe Geçti

Fatih Karagümrük, büyük bir düşüş yaşıyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladılar. Geçtiğimiz hafta içi Konyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Pesic’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Fatih Karagümrük’te işler yolunda gitmiyor. Teknik direktör Francisco Farioli’de görevden ayrıldı. Bu hafta Göztepe’ye konuk olacak Fatih Karagümrük’de Derrick Luckassen kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Göztepe – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Halil Akbunar, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Fatih Karagümrük’de Derrick Luckassen kart cezalısı.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat , Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Jure Balkovec, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Andrea Bertolacci, Yan Karamoh, Emre Mor, Ahmed Musa, Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Göztepe, son haftalarda kolay skor üretiyor ama savunmada da bir o kadar sıkıntılılar. Yeni Malatyaspor’un artık reaksiyon vermesi gerekiyor. İzmir’de iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, iç sahada puan alamadı. Fatih Karagümrük, Caner Erkin’in attığı golle 3 puanı kaptı.