TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor Bahis Tahmini 19.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün ilk maçında Çaykur Rizespor evinde, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 2.24, beraberlik 3.55, Yeni Malatyaspor kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor’dan 3 Puan

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Göztepe’yi 3-1 ile geçmeyi başardılar. Bu sezon Süper Lig’de 4. galibiyetini alan Karadeniz ekibi, iç sahadaki galibiyet serisini devam ettiriyor. Puanını 13 yapan Hamza Hamzaoğlu’nun ekibi, Kasımpaşa’nın üzerine çıkmayı başardı. Bu hafta ise iç sahada Yeni Malatyaspor’u konuk edecekler. Son 4 iç saha maçından da galibiyet ile ayrılan Çaykur Rizespor, bu hafta Yeni Malatyaspor karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Selim ve Yannick Bolasie kart cezalısı.

Yeni Malatyaspor Düşme Hattında

Yeni Malatyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Alanyaspor’u konuk eden Yeni Malatyaspor, sahadan 6-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Marius Sumudica’nın öğrencileri, son 6 maçtan galibiyet çıkartamadı. Bu sezon sadece 4 galibiyet alabildiler ve topladıkları 14 puan ile düşme hattında yer alıyorlar. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak Yeni Malatyaspor’da Oussama Haddadi kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Selim ve Yannick Bolasie kart cezalısı. Yeni Malatyaspor’da Oussama Haddadi kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Yasin Pehlivan, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Tyler Boyd, Fabricio Baiano, Umar Aminu, Joel Pohjanpalo

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Wallace, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Benjamin Tetteh, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’un bu sezon Süper Lig’de 4 galibiyeti var. Bu 4 galibiyetin tamamını iç sahada elde ettiler. Yeni Malatyaspor, çok formsuz. Çaykur Rizespor’u galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.24

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, haftayı 3 puan ile kapattı. iç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlu ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.