TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Hatayspor Bahis Tahmini 25.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formsuz takımı olan Hatayspor deplasmanda, Giresunspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek

Giresunspor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.24, beraberlik 3.55, Hatayspor kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Giresunspor Galibiyet Peşinde

Giresunspor, geçtiğimiz hafayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında 3-1 mağlup oldular. Süper Lig’de son 3 karşılaşmada 2. mağlubiyetini alan Kardeniz ekibi, bu hafta iç sahada Hatayspor’u konuk edecek. Son haftalarda taraftarı önünde üst üste galibiyetler alan Hakan Keleş’in öğrenncileri, iç sahada oynadığı son 3 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Öte yandan iç sahada oynadıkları son 7 karşılaşmada da gol atmayı başardılar. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hatayspor Düşüşünü Sürdürüyor

Hatayspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Konyaspor karşısında puan almayı başaramadı. 1-0 öne geçtikleri karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadılar. Üst üste yaşanan puan kayıpları ile birlikte 6. sıraya kadar gerilediler. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet alan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, bu hafta Giresunspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Hatayspor’da Fatih Kuruçuk ve Sam Adekugbe’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Fatih Kuruçuk ve Sam Adekugbe’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Simon Falette, Bülent Cevahir, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Adama Traore, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Ayoub El Kaabi, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Giresunspor, iç sahada etkili bir takım. Kolay skor üretebiliyorlar. Hatayspor ise çıkıl arıyor. Galibiyete ihtiyaçları var. Giresun’da gollü bir maç izleriz. İki takımdan da gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Giresunspor deplasmanında tek golle kazandılar ve zirve takibini sürdürdüler.