TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Antalyaspor İddaa Tahmini 25.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Galatasaray bu hafta iç sahada, Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.58, beraberlik 4.50, Antalyaspor kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Galatasaray’da Gidişat Kötü

Galatasaray’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle 2. yarıda net pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Fatih Terim’in öğrencileri, bu hafta iç sahada Antayalspor’u konuk edecek. Lider Trabzonspor’un tam 19 puan gerisinde kalan Galatasaray’ın şampiyonluk umutları iyice azaldı. Bu hafta Galatasaray’da Arda Turan, Fernando Muslera ve Luyindama’nın sakatlıkları bulunuyor.

Antalyaspor Deplasmanda Kayıp

Antalyaspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşa karşısında kazanmaları bekleniyordu ama 2 puan bıraktılar. Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Akdeniz ekibi, 22 puan ile 14. sırada yer alıyor. Düşme hattının 5 puan üzerindeler. Deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Nuri Şahin’in öğrencileri, bu hafta Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da Andrea Poli kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Arda Turan, Fernando Muslera ve Luyindama’nın sakatlıkları bulunuyor. Antalyaspor’da Andrea Poli kart cezalısı.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Hakan Özmert, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Galatasaray’ın artık reaksiyon göstermesi gerekiyor. Süper Lig’de oynadıkları son 7 karşılaşmada galibiyet alamadılar. Antalyaspor’da istikrarsız sonuçlar alıyor. İç sahada Galatasaray’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, hata yapmadı. Antalyaspor karşısında 2-0 kazandılar ve 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar.