TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Altay Bahis Tahmini 25.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Kasımpaşa evinde, Altay ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

KasımpaşaAltay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 2.36, beraberlik 3.60, Altay kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’dan 1 Puan

Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. 90+2’de Umut Bozok’un attığı golle 3 puanı almayı başaran Kasımpaşa, galibiyet hasretini devam ettirdi. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Kasımpaşa, düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 17 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildiler. Hakan Kutlu’nun görevden ayrılmasının ardından henüz yeni bir teknik adam ile anlaşılmadı. Bu hafta Altay’ı konuk edecek Kasımpaşa’da Nabil Dirar’ın sakatlığı bulunuyor.

Altay Yokları Oynuyor

Altay, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Cebrail’in harika golüyle öne geçtiler ama puan almalarına yetmedi. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mustada Denizli’nin öğrencileri, tam 11 maçtır galibiyet alamıyor. Düşme hattına da iyice yaklaşan Altay’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta Altay’da İbrahim Öztürk’ün sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Nabil Dirar’ın sakatlığı bulunuyor. Altay’da İbrahim Öztürk’ün sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen, Umut Bozok

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, Eric Björkander, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, son 4 karşılaşmada da gol bulmayı başardı. Son haftalardala skor anlamında üretkenler. Altay ise 11 maçtır kazanamıyor ve çıkış arıyorlar. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Altay’ı 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.