TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 26.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de Pazar gününün kapanış maçı. Zor günler geçiren Fenerbahçe evinde, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe – Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.40, beraberlik 4.95, Yeni Malatyaspor kazanır ise 9.45 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Yarıştan Kopuyor

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Sarı Lacivertliler, bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Geçen hafta 9 kişi kalan Fatih Karagümrük karşısında galibiyet alamayan Fenerbahçe, büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Süper Lig’de 29 puan ile 4. sırada yer alan Fenerbahçe, bu hafta Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansları iyice azalmaya başladı. Bu hafta Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Yeni Malatyaspor Galibiyet Hasret

Yeni Malatyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kayserispor’u konuk eden Marius Sumudica’nın ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de haftalardır 3 puan sevinci yaşayamayan Yeni Malatyaspor, düşüşe geçmiş durumda. Geride kalan 18 karşılaşmada sadece 4 galibiyet alabilen Yeni Malatyaspor, 15 puan topladı ve küme düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Nuri Fatih Aydın’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor. Yeni Malatyaspor’da Nuri Fatih Aydın’ın sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Atila Szalai, Kim Min Jae, Filip Novak, Jose Sosa, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Mesut Özil, Mergim Berisha

Yeni Malatyaspo'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Wallace, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Benjamin Tetteh, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadığını belirtelim. Yeni Malatyaspor’da haftalardır galibiyet alamıyor. Fenerbahçe’nin artık taraftarı karşısında 3 puan alması gerekiyor. Sarı Lacivertliler, haftayı 3 puan ile kapatır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Filip Novak ve Dimitris Pelkas’ın golleriyle 3 puanı kaptı. Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup eden Sarı Lacivertliler, zirve takibini sürdürdü.