TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Adana Demirspor İddaa Tahmini 26.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de son haftalarda dikkat çekici sonuçlar alan Adana Demirspor, bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Göztepe ile Adana Demirspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Göztepe galibiyetine 2.55, beraberlik tercihine 3.50, Adana Demirspor galibiyetine ise 2.90 verildiğini görüyoruz.

Göztepe 3 Maçtır Mağlup

Göztepe’de mağlubiyet serisi devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden İzmir ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta içi ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk oldular ve bu karşılaşmayı da 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 18 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Göztepe, bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakatlığı devam ediyor.

Adana Demirspor’da Hedef Üst Sıralar

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de son haftalarda dikkat çekici sonuçlar alan Vincenzo Montella’nın ekibi, son 3 maçtan 9 puan çıkarttı ve üst sıralara tırmanmaya başladı. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Adana Demirspor, 29 puan ile 5. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Göztepe deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da ön emli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Göztepe – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakatlığı devam ediyor.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat , Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Matias Vargas Yunus Akgün Assambalonga, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Göztepe, son haftalarda formsuz. Geçen hafta Beşiktaş deplasmanından puansız döndüler. Adana Demirspor’dan 3 puan bekliyorum. Göztepe’yi deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Göztepe’de ise puan kayıpları devam etti.