TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 26.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de son haftaların formsuz takımlarından biri olan Alanyaspor iç sahada, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Alanyaspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.21, beraberlik tercihinin 3.60, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Alanyaspor, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. 2 hafta önce Adana Demirspor’u konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta içi ise Gaziantep FK deplasmanında 2-1 kaybettiler. Joao Novais’in muhteşem golü, puan almalarına yetmedi. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet yaşayan Bülent Korkmaz’ın ekibi, bu hafta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından 8. sıraya kadar gerileyen Alanyaspor, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Alanyaspor’da Cristian Borja’nın sakatlığı devam ediyor.

Fatih Karagümrük Sürpriz Yaptı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta önemli bir beraberlik aldı. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldılar. Yaklaşık 60 dakika 9 kişi oynayan İstanbul ekibi, müthiş bir direnç gösterdi ve Fenerbahçe’den puan almayı başardı. Süper Lig’de bir önceki hafta ise Göztepe’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de son 2 maçta 4 puan toplayan Volkan Demirel’in ekibi, bu hafta Alanyaspor deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te Caner Erkin ve Burak Bekaroğlu kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Alanyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Cristian Borja’nın sakatlığı devam ediyor. Fatih Karagümrük’te Caner Erkin ve Burak Bekaroğlu kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Andrea Bertolacci, Yan Karamoh, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Alanyaspor’un artık kazanması gerekiyor. Fatih Karagümrük son 2 haftada 4 puan topladı ama oyun olarak çok etkili olduklarını söyleyemeyiz. Alanyaspor’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Fatih Karagümrük’ü mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük’de yenilmezlik serisi 3 maça çıktı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanından da puan ile dönmeyi başardılar. Mücadele 1-1 sona erdi.