TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Gaziantep FK Bahis Tahmini 26.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de Pazar günü 4 karşılaşma var. Günün ilk maçında Çaykur Rizespor evinde, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 2.75, beraberlik 3.55, Gaziantep FK kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Galibiyet Peşinde

Çaykur Rizespor, bu sezon iç sahada çok etkili bir performans gösteriyor. Süper Lig’de geride kalan 18 maçta 5 galibiyeti bulunan Karadeniz ekibi, bu 5 galibiyetin tamamını iç sahada elde etti. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. Son 3 maçta 7 puan toplayan ve düşme hattının üzerine çıkmak isteyen Çaykur Rizespor, bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Alper Potuk ve Fabiricio Baiano’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Gaziantep FK 3 Puan Arayacak

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Alanyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sezon iç sahada namağlup bir şekilde yoluna devam eden Erol Bulut’un öğrencileri, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve üst sıra takibini sürdürdü. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Gaziantep FK, bu hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak. Bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan Gaziantep FK’nın işi pek kolay değil. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Alper Potuk ve Fabiricio Baiano’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Yasin Pehlivan, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Tyler Boyd, Fabricio Baiano, Umar Aminu, Joel Pohjanpalo

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor, iç sahada çok etkili bir takım. Süper Lig’de bu sezon aldıkları 5 galibiyete de iç sahada ulaştılar. Gaziantep FK ise son haftalarda önemli puanlar topladı. Rize’de gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, haftayı 3 puan ile kapattı.Çaykur Rizespor deplasmanında da 1-0 kazandılar ve Süper Lig’de ilk deplasman galibiyetini aldılar.