Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Brentford Bahis Tahmini 26.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de Pazar günü bülteninin son maçı. Brighton evinde, Brentford ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Brighton ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 2.01, beraberlik 3.50, Brentford kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Brighton Galibiyet Hasret

Premier Lig’de zor günler geçiren Brighton, galibiyet hasretini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Manchester United ile oynamaları gereken karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Bir önceki hata ise AMEX’de Wolverhampton’ı konuk eden Graham Potter’ın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 11 maçtır galibiyet alamayan Brighton, bu hafta Brentford ile karşı karşıya gelecek. Haftalardır galibiyete hasret olan Brighton, bu kez kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Brighton’da Lewis Dunk ve Jeremy Sarmiento sakat. Yves Bissouma ise kart cezalısı.

Brentford Puan Peşinde

Brentford, Premier Lig’de 2 haftadır maç oynamıyor. Manchester United ve Southampton ile oynayacakları karşılaşmalar, covid önlemleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de oynadıkları son karşılaşmada ise Watford’u 2-1 ile geçtiler. Geride kalan 16 haftada 20 puan toplayan Thomas Frank’ın öğrencileri, 12. sırada yer alıyor. Hafta içi ise Lig Kupası’nda Chelsea’yi konuk eden Brighton, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve kupadan elendi. Bu hafta Premier Lig’de Brighton’a konuk olacak Brentford’da Mathias Zanka, Kristoffer Ajer, David Raya ve Tarique Fosu’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Brighton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Lewis Dunk ve Jeremy Sarmiento sakat. Yves Bissouma ise kart cezalısı. Brentford’da Mathias Zanka, Kristoffer Ajer, David Raya ve Tarique Fosu’nun sakatlıkları bulunuyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Joel Veltman, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Enock Mwepu, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Trossard, Nel Maupay

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Frank Onyeka, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Brighton, üst üste 11 maçtır galibiyet alamıyor. Son haftalarda çok formsuz bir görüntü çiziyorlar. Brentford, önemli hücum oyuncularına sahip. Bu karşılaşmada gol bulacaklarını düşünüyorum. AMEX’de karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, Premier Lig’de 11 maçlık aranın ardından 3 puan sevinci yaşadı. Brentford’u 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular.