Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Chelsea İddaa Tahmini 26.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Chelsea bu hafta deplasmanda, Aston Villa‘nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Aston Villa ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 5.20, beraberlik 3.90, Chelsea kazanır ise 1.71 olarak açıklanmış.

Aston Villa Sürpriz Peşinde

Aston Villa’nın geçen hafta Burnley ile oynayacağı karşılaşma, covid önlemleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de oynadıkları son karşılaşmada Norwich City’i 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Steven Gerrard’ın göreve gelmesinin ardından toparlanma sinyalleri veren Aston Villa, son 6 karşılaşmada 4 galibiyet almayı başardı. Düşme hattı ile puan farkını açmayı başaran Aston Villa, 10. sıraya kadar yükselmiş durumda. Bu hafta iç sahada Chelsea’yi konuk edecek Aston Villa’da Bertrand Traore, Leon Bailey ve Keinan Davis’in sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea’den 1 Puan

Chelsea, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Premier Lig’de son 4 karşılaşmada sadece Leeds United karşısında kazanabilen Thomas Tuchel’in öğrencileri, bu hafta Aston Villa deplasmanına konuk olacak. Lider Manchester City’nin 6 puan gerisine düşen Maviler, hafta içi ise Lig Kupası’nda Brentford’u 2-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Bu hafta Aston Villa ile karşılaşacak olan Chelsea’de Ben Chilwell ve Timo Werner’in sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Aston Villa – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Bertrand Traore, Leon Bailey ve Keinan Davis’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Ben Chilwell ve Timo Werner’in sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Kortney Hause, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Marvelous Nakamda, John McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi

İddaa Tahmini

Aston Villa, son haftalarda önemli sonuçlar alıyor. 6 haftada 4 galibiyet almayı başardılar. Chelsea ise savunmada güven vermiyor. Villa Park’ta gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta Aston Villa’yı 3-1 ile geçtiler ve moral buldular.