Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Leicester City İddaa Tahmini 26.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de yoluna doludizgin devam eden Manchester City iç sahada, Leicester City ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City – Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.20, beraberlik 7.50, Leicester City kazanır ise 15.50 olarak açıklanmış.

Manchester City 8 Doludizgin

Manchester City, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Newcastle United deplasmanına konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Manchester City, en yakın takipçisi Liverpool’un 3 puan önünde. Geçen hafta Liverpool’un puan kaybetmesi, Manchester City’e yaradı. Son 8 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Manchester City, bu hafta Etihad’da Leicester City’i konuk edecek. Maç öncesinde Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı devam ediyor.

Leicester City Kupadan Elendi

Leicester City, Premier Lig’de 2 haftadır maç oynamıyor. Tottenham ve Everton ile oynayacakları karşılaşmalar, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de oynadıkları son karşılaşmada Newcastle United’ı 4-0 ile geçen Brendan Rodgers’ın öğrencileri, biraz olsun moral buldu. Hafta içi ise İngiltere Lig Kupası’nda Liverpool ile karşılaşan Leicester City, penaltı atışları ile elendi ve Lig Kupası’na veda etti. Bu hafta Premier Lig’de Manchester City’e konuk olacak Leicester City’de James Justin, Wesley Fofana ve Jonny Evans’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı devam ediyor. Leicester City’de James Justin, Wesley Fofana ve Jonny Evans’ın sakatlığı bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

İddaa Tahmini

Manchester City, üst üste 8 maçtır kazanıyor. Premier Lig’de lider konumdalar. Leicester City karşısında da rahat bir galibiyet alırlar ve yoluna devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 6-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada kazanan, ev sahibi Manchester City oldu. Etihad’da Leicester City’i 6-3 ile geçtiler ve galibiyet serisini 9 maça çıkarttılar.